Νέες θέσεις εργασίας σε δήμους της χώρας

Σε διάφορους δήμους της χώρας, προκηρύχθηκαν, αυτό το διάστημα, νέες θέσεις εργασίας. Εάν δεν έχεις βρει ακόμα την κατάλληλη δουλειά για σένα, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω κείμενο. Ίσως, έφτασε η στιγμή που περίμενες για να προσληφθείς.

ΈΞΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας αναζητούνται έξι υπάλληλοι με δίμηνη σύμβαση εργασίας. Αναλυτικά, θα προσληφθούν ένας αρχαιολόγος, ένας αρχιτέκτονας μηχανικός, ένας συντηρητής αρχαιοτήτων και έργων τέχνης και τρεις εργάτες. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να καταθέσει τα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή να τα στείλει συστημένα στην διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, Αγησιλάου 59, Σπάρτη, Τ.Κ.23100, μέχρι την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

Στο Δημοτικό Ωδείο Νέας Προποντίδας θα προσληφθούν με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας, είκοσι δύο καθηγητές μουσικής. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αίτηση αυτοπροσώπως ή συστημένα στην διεύθυνση: Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας, Γεωργίου Παπανδρέου 12, Ν. Μουδανιά Τ.Κ. 63200, Νομός Χαλκιδικής. Το Δημοτικό Ωδείο Δράμας αναζητά 66 καθηγητές μουσικής που θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας για εννιά μήνες. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Βεργίνας 218Α, 66133 Δράμα στο γραφείο διοικητικών υπηρεσιών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

ΔΕΚΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Επίσης, στην Ξάνθη θα προσληφθούν δέκα καθηγητές μουσικής. Η σύμβαση τους θα ισχύει από 1 Οκτωβρίου 2020 μέχρι και 30 Ιουνίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή να στείλουν συστημένα στην διεύθυνση: Πλ. Διοικητηρίου 1Α, 3ος όροφος, στην Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου, τα εξής δικαιολογητικά:

  • Αίτηση
  • Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας,
  • Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών που απαιτούνται
  • Βεβαίωση μονίμου κατοικίας
  • Βεβαίωση προϋπηρεσίας
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που να δηλώνει το έτος γεννήσεως, τον δήμο που είναι εγγεγραμμένος ο υποψήφιος, η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων και ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση, ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 28/8/2020.
ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο δήμος Ρόδου θα προσλάβει 41 εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων για να αντιμετωπίσουν έκτακτες, απρόβλεπτες και κατεπείγουσες ανάγκες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να δεις την προκήρυξη εδώ. Πέντε νέοι υπάλληλοι θα προσληφθούν στο Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης στο δήμο Κομοτηνής. Η σύμβαση εργασίας θα έχει διάρκεια 8 μήνες. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να το στείλουν ηλεκτρονικά στο kemeakomotinis@gmail.com. Ή συστημένα στην διεύθυνση: Δήμος Κομοτηνής “Κέντρο Μέριμνας  και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής” Γρ. Μαρασλή 1, 1ος όροφος, ΤΚ 69133, υπόψη κ. Μαρίας Μερέτη.

65 ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΗΣ

Εξήντα πέντε καθαριστές σχολικών μονάδων θα προσληφθούν άμεσα στον δήμο Θέρμης. Οι νέοι εργαζόμενοι θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας για το διδακτικό έτος 2020-2021. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση πρέπει να συμπληρώσεις την αίτηση με αριθμό πρωτ. 28955/20-8-2020 και να την υποβάλλεις ηλεκτρονικά στo email info@thermi.gov.gr μέχρι και τις 27/8/2020. Η αίτηση θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή.

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Επίσης, και άλλοι δήμοι ανακοίνωσαν πως θα προσλάβουν εργάτες για υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Βόλβης θα προσλάβει 26 άτομα και εδώ θα δεις την προκήρυξη. Ακόμα,

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ

Επιπλέον, θα προσληφθούν εννέα άτομα στο ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας. Οι εργαζόμενοι θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέχρι τις 31/8/2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερες πληροφορίες εδώ. Η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω, αναζητά πέντε οδηγούς Δ’ κατηγορίας. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας, διάρκειας οκτώ μηνών. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση, συμπλήρωσε την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και υπέβαλε την ηλεκτρονικά στο deasko@otenet.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Κάναρη 53, Τ.Κ.85300, Κως Ν. Δωδεκανήσου, υπόψη κ. Βασιλικής Μουσελίμη.

18 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, επιθυμεί να προσλάβει 18 νέους εργαζόμενους. Έτσι, αναζητά ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ κοινωνικής εργασίας, εννιά άτομα με ειδικότητα ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, ένα ΔΕ οδηγών, ένα ΠΕ Ψυχολόγων, τρία ΔΕ Επιμελητών Πρόνοιας, ένα ΔΕ Βοηθών Εργοθεραπευτών, ένα ΥΕ Καθαριότητας και ένα ΥΕ Γενικών Καθηκόντων. Οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στο email kpronamth@1888.syzefxis.gov.gr. Διαφορετικά μπορούν να την στείλουν με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ., Τέρμα Ιοκάστης, Τ.Κ. 65404, Καβάλα και να την απευθύνουν στον κ. Νικόλαο Μάτσικα.

Μη απογοητευτείς, εάν οι παραπάνω προσφερόμενες θέσεις εργασίας, δεν είναι για σένα. Συνέχισε να αναζητάς εργασία και την επόμενη φορά θα είσαι περισσότερο τυχερός.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση