Νέες προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα της χώρας | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα της χώρας

Πολλές μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις, αυτή την περίοδο, ανακοίνωσαν πως θα προσλάβουν νέους υπαλλήλους. Συγκεντρώσαμε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τις παρουσιάζουμε στις επόμενες γραμμές, ώστε να σε βοηθήσουμε να βρεις πιο εύκολα την επόμενη σου δουλειά.

ΔΥΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ “PURENRG”

Η εταιρεία “PURENRG” βρίσκεται στην Ξάνθη και επιθυμεί να προσλάβει ένα τεχνικό ηλεκτρολόγο – ηλεκτρονικό για την συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών. Ο υποψήφιος για την θέση πρέπει να διαθέτει συνέπεια, ομαδικό πνεύμα, δίπλωμα οδήγησης, πτυχίο σχολής ηλεκτρονικών ή ηλεκτρολόγων και να είναι ηλικίας από 25 μέχρι 40 ετών. Επίσης, θα προσληφθεί στην ίδια εταιρεία και ένας ηλεκτρολόγος για την κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών. Οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για να αποκτήσει κάποιος την θέση είναι οι εξής:

  • πτυχίο σχολής ηλεκτρονικών ή ηλεκτρολόγων,
  • ηλεκτρολογικές γνώσεις,
  • ομαδικό πνεύμα,
  • συνέπεια,
  • δίπλωμα Η/Υ και
  • ηλικία από 25 έως 35 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο info@purenrg.gr.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ “AUTOHELLAS”

Στην εταιρεία ενοικίασης, διανομής και εισαγωγής οχημάτων Autohellas, άμεσα, θα προσληφθούν:

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ “ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ” ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΣΤΕΡΓΙΟΥ”

Στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, η βιομηχανική μονάδα παραγωγής τροφίμων “Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε” αναζητά βοηθούς αρχιμάγειρα για να προσλάβει. Εάν διαθέτεις πτυχίο μαγειρικής ή αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής, γνωρίζεις Η/Υ, είσαι ευγενικός, υπεύθυνος, εργατικός, ειλικρινής και συνεργάζεσαι επιτυχώς με άλλα άτομα, στείλε στο hr@ioniki.com το βιογραφικό σου σημείωμα. Πρόσεξε όμως να μη στείλεις βιογραφικό με την μορφή Europass καθώς δεν θα γίνει δεκτό. Επίσης, στην εταιρεία ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας “Στεργίου” θα προσληφθούν ένας ζαχαροτέχνης, ένας οδηγός και πωλητές. Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, κλίκαρε στο επίσημο ιστότοπο της εταιρείας εδώ.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ “SCHNEIDER ELECTRIC” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “AFFIDEA

Προσωπικό θα προσλάβει η “Schneider Electric” η πρωτοποριακή εταιρεία στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας. Για να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων, μπες εδώ. Νέες προσλήψεις εργαζομένων θα πραγματοποιήσει και η ελληνική θυγατρική εταιρεία υπηρεσιών υγείας “Affidea“. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν:

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ “ΩΝΑΣΕΙΟ” ΚΑΙ ΣΤΑ “ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Με τέσσερις νέους νοσηλευτές θα ενισχυθεί το “Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο“. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Διάβασε την προκήρυξη για να ενημερωθείς περισσότερο. Ακόμα, τα “Παιδικά Χωριά SOS” επιθυμούν να προσλάβουν στην Μυτιλήνη, ένα ειδικό παιδαγωγό, ένα λογοθεραπευτή, ένα εργοθεραπευτή και ένα άτομο γενικών καθηκόντων. Εδώ θα ενημερωθείς για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας.

ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ “MCDONALDS” ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΓΡΗΓΟΡΗ”

Νέο προσωπικό θα προσληφθεί για το εστιατόριο των “McDonalds στο Χαλάνδρι. Οι ενδιαφερόμενοι για την θέση εργασίας πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου, ΙΕΚ ή ΑΕΙ, να γνωρίζουν αγγλικά και να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε ένα κυλιόμενο ωράριο. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς στο συγκεκριμένο εστιατόριο, υπέβαλε εδώ το βιογραφικό σου. Επίσης, ο “Γρηγόρης” αναζητά να προσλάβει υπεύθυνους βαρδιών, barista και πωλητές. Εδώ μπορείς να δεις τις θέσεις εργασίας και να υποβάλεις το βιογραφικό.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ “STARBUCKS” ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ”

Τα “Starbucks” θα ενισχυθούν σύντομα με την πρόσληψη:

  • ενός store manager στην περιοχή της Αθήνας, της Μυκόνου, της Κέρκυρας και του Ηρακλείου Κρήτης,
  • ενός shift supervisor στην Αθήνα, στην Ρόδο, στην Κέρκυρα και στην Μύκονο και
  • ενός barista για τα καταστήματα των νοτίων και των βορείων προαστίων, του Ηρακλείου Κρήτης, των Χανιών και της Ρόδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους στο jobs@starbucks.com.gr. Επίσης, ζητούνται ζαχαροπλάστες, πωλητές και barista για να προσληφθούν στην εταιρεία “ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ”. Στείλε βιογραφικό στο hr@apollonion-bakery.gr, εάν θέλεις να εργαστείς σε αυτή την εταιρεία.

Τέλος, στην “Praktiker Hellas” θα προσληφθεί ένας βοηθός λογιστή και ένας βοηθός τμήματος πωλήσεων. Αν δεν σου ταιριάζει καμία από τις παραπάνω ανοιχτές θέσεις εργασίας, επισκέψου ξανά σύντομα το jobstoday.gr. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν νέες προσλήψεις.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση