Νέες προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα και στις ΕΦΑ | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα και στις ΕΦΑ

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν στον ιδιωτικό τομέα και στις Εφορείες Αρχαιοτήτων της χώρας. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή, το jobstoday.gr συγκέντρωσε όλες τις νέες αγγελίες και τις παρουσιάζει στο κείμενο που ακολουθεί. Σημείωσε ποιες δουλειές σε ενδιαφέρουν και στείλε άμεσα το βιογραφικό σου σημείωμα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ McDONALDS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΕΑ

Ζητείται προσωπικό εστιατορίου από την Premier Capital Ελλάς ΑΕ των εστιατορίων “McDonalds για το νέο εστιατόριο στην περιοχή Ίλιον. Εάν διαθέτεις απολυτήριο Λυκείου, ΙΕΚ ή άλλου Ανώτερου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, γνωρίζεις αγγλικά και έχεις την δυνατότητα για κυλιόμενο ωράριο, μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ. Στην “ΙΚΕΑ”, θα προσληφθεί άμεσα ένα άτομο ειδικότητας “E-Commerce Customer Service Co-Worker” για το κατάστημα στο Αιγάλεω. Το άτομο που θα προσληφθεί, θα πρέπει να διαθέτει διετή εμπειρία σε τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, να γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά, Η/Υ και να διαθέτει καλές επικοινωνιακές δεξιότητες. Εάν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, στείλε το βιογραφικό σου εδώ, έως τις 31/12/2020.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ “ΜΟΥΣΤΑΚΑ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ”

Η εταιρεία παιχνιδιών “Μουστάκας” επιθυμεί να προσλάβει ένα πωλητή, ένα ταμία, ένα αποθηκάριο, ένα τεχνικό για επισκευή παιδικών παιχνιδιών και ένα υπάλληλο e-shop. Για να στείλεις βιογραφικό, κλίκαρε στη επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ. Νέες προσλήψεις θα υπάρξουν και στην εταιρεία επίπλου “Κ.Μαρμαρίδης Α.Ε”. Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη αναζητούνται διανομείς εντύπων, πωλητές επίπλων και βοηθοί παραδόσεων επίπλων και αποθήκης. Εάν θέλεις να εργαστείς ως διανομέας, στείλε βιογραφικό στο marmaridisentypa@gmail.com, εάν θέλεις την θέση του πωλητή, στείλε το βιογραφικό στο marmaridispolitis@gmail.com και για την θέση του βοηθού, στείλε το βιογραφικό στο marmaridisvoithos@gmail.com.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ”SEPHORA“,ΣΤΟ “E-FOOD” ΚΑΙ ΣΤΗ “ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ”

Στα καταστήματα καλλυντικών “Sephora υπάρχουν νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Εάν ενδιαφέρεσαι για τον κόσμο της ομορφιάς, μπες στην επίσημη ιστοσελίδα της “Sephora” για να δεις τις θέσεις εργασίας και να υποβάλεις το βιογραφικό σου. Νέους διανομείς αναζητά να προσλάβει το “efood στο Χαλάνδρι, στο Μαρούσι, στον Χολαργό, στην Κηφισιά, στην Πανόρμου, στο Γαλάτσι, στην Νέα Σμύρνη, στον Πειραιά και στην Θεσσαλονίκη. Εάν επιθυμείς αυτή τη θέση εργασίας, υπέβαλε αίτηση εδώ. Στον Όμιλο Εταιρειών Υγείας “ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ”  θα προσληφθούν άμεσα νοσηλευτές, ένας τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων, ένας χειριστής ακτινολογικών μηχανημάτων, ένας εξωτερικός αιμολήπτης, ένας ιατρικός επισκέπτης και ένας υπάλληλος γραφείου. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς στην “ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ“, δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ “FAMAR” ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΨΥΧΟΓΙΟ”

Προσλήψεις θα πραγματοποιήσει και η βιομηχανία “Famar“. Για να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, κάνε κλικ εδώ. Επίσης, νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν στις εκδόσεις “Ψυχογιός“. Συγκεκριμένα, θα προσληφθεί ένας Toys Brand Manager, ένας σελιδοποιός και ένας γραφίστας. Εάν επιθυμείς να εργαστείς σε κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, υπέβαλε το βιογραφικό σου εδώ.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ “ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ”

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Φαιναρέτη” για την λειτουργία του Κέντρου Ημέρας φροντίδας της ψυχικής υγείας της γυναίκας, αναζητά να προσλάβει μία μαία ή έναν μαιευτή μερικής απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος, να έχουν εργασιακή εμπειρία πέντε ετών, να γνωρίζουν word, excel, internet και αγγλικά.Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση εργασίας, χρειάζεται να στείλεις βιογραφικό σημείωμα στο admin@fainareti.gr έως την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου. Στο θέμα του μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται “Μαία/ευτής – Μερικής Απασχόλησης”. Ύστερα από αξιολόγηση των βιογραφικών η εταιρεία θα μιλήσει με τους υποψηφίους που έχουν επιλεγεί μέχρι τις 30/12 για να διεξαχθεί συνέντευξη.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΗΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΑΡΤΑΣ

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας με έδρα την Βέροια θα προσληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα πέντε φύλακες και ένα άτομο για την καθαριότητα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στο email: efahma@culture.gr. Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας θα προσληφθούν δύο φύλακες και ένα άτομο για την καθαριότητα. Εάν θέλεις να προσληφθείς, στείλε τα δικαιολογητικά σου στο: efaart@culture.gr.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΦΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δέκα τέσσερις νέες προσλήψεις θα πραγματοποιήσει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 24/12/2020. Εδώ μπορείς να διαβάσεις την προκήρυξη. Εφτά άτομα θα προσληφθούν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν ένας αρχαιολόγος, ένας μηχανικός με εξειδίκευση στην αποτύπωση αρχαιολογικών χώρων, ένας τεχνικός συντήρησης έργων τέχνης και τέσσερις εξειδικευμένοι εργάτες. Μέχρι τις 28/12/2020 υποβάλλονται οι αιτήσεις. Εδώ βρίσκεται η προκήρυξη.

Εάν δεν σου ταιριάζει κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, μη αγχώνεσαι. Σίγουρα σύντομα θα βρεις την κατάλληλη δουλειά για εσένα. Απλά, συνέχισε την αναζήτηση και επισκέψου ξανά το jobstoday.gr τις επόμενες μέρες για να δεις νέες προκηρύξεις θέσεων εργασίας.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση