Νέες προσλήψεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις

Το 2021 ξεκίνησε ελπιδοφόρα για τους ανέργους της χώρας. Και αυτό γιατί ανακοινώθηκαν πολλές προσλήψεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της χώρας. Εάν η νέα χρονιά σε βρήκε χωρίς δουλειά, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη η παρακάτω λίστα με τις νέες θέσεις εργασίας. Διάβασε την προσεκτικά, διάλεξε την δουλειά που επιθυμείς και υπέβαλε το βιογραφικό σου.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ “ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ”

Από το 1950 η αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών “Κωτσόβολος” δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και αναζητά αυτή την περίοδο υπαλλήλους για επτά περιοχές. Πιο συγκεκριμένα, στα Τρίκαλα, στην Αττική, στην Ρόδο, στον Πύργο και στην Καλαμάτα θα προσληφθούν διευθυντές. Οι υποψήφιοι για την θέση πρέπει να διαθέτουν πτυχίο στην διοίκηση επιχειρήσεων, τριετή εργασιακή εμπειρία, γνώση Η/Υ και αγγλικών. Στην Αθήνα, αναζητείται ένας Data Analyst που να διαθέτει πτυχίο πληροφορικής ή οικονομικών, τριετή εργασιακή  εμπειρία, να γνωρίζει άριστα αγγλικά, Python/R και να έχει εμπειρία με SQL. Στην Μαγούλα θα προσληφθεί ένας Distribution Planner, στην Ρόδο τεχνικοί smartphone και laptop και στην Δράμα τεχνικοί Η/Υ. Εάν διαθέτεις τα ανάλογα προσόντα, μπες εδώ και στείλε το βιογραφικό σου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ “WIND HELLAS”

Εργαζόμενους πέντε ειδικοτήτων επιθυμεί να προσλάβει η “Wind Hellas” σύντομα. Πιο αναλυτικά, αν έχεις πτυχίο οικονομικών ή διοίκησης επιχειρήσεων, γνωρίζεις αγγλικά και MS Office και έχει διετή εργασιακή εμπειρία, θα μπορούσες να προσληφθείς ως Channel Management Coordinator, εάν έχεις πτυχίο marketing και είσαι έμπειρος στην δημιουργία διαφημίσεων θα μπορούσες να προσληφθείς ως CRM Digital Marketing Specialist. Επίσης, αναζητούνται άτομα να λάβουν την θέση του Digital Marketing Specialist, του Digital Designer και του QA Engineer. Εδώ διάβασε πιο αναλυτικά τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ “ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ”

Νέο προσωπικό αναζητά η γνωστή καπνοβιομηχανίαΠαπαστράτος“. Έτσι το επόμενο διάστημα θα προσληφθούν στον Ασπρόπυργο:

 • ένας counsel. Ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο νομικής σχολής, επταετή εμπειρία σε παρόμοια θέση, να γνωρίζει άριστα Αγγλικά και MS Office,
 • electrical technicians. Ο ενδιαφερόμενος για την θέση πρέπει να είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός, να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, να έχει πενταετή εργασιακή εμπειρία, να γνωρίζει ERP, CAD και Αγγλικά,
 • ένας manager consumer programs,
 • ένας manager planning & reporting remote operations,
 • mechanical technicians και
 • ένας production operator. Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις θέσεις εργασίας, υπέβαλε το βιογραφικό σου εδώ.
ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ “WURTH“, “SPACE HELLAS” ΚΑΙ “AUTO MARIN

Στην “Wurth Hellas S.A“. την εταιρεία που παρέχει υλικά στερέωσης, χημικά και εργαλεία σε διάφορους τομείς, θα προσληφθούν άτομα σε έξι περιοχές της χώρας. Για να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να στείλεις το βιογραφικό σου, δες εδώ. Υπάλληλοι δώδεκα ειδικοτήτων αναζητά η “Space Hellas“. Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας θα μάθεις τις ειδικότητες και τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι. Ακόμα, η εταιρεία “Auto Marin“, αυτή την περίοδο διαθέτει οκτώ κενές θέσεις εργασίας και προσπαθεί να τις καλύψει με νέο προσωπικό. Εδώ μπορείς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις θέσεις εργασίας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ “LEROY MERLIN” ΚΑΙ ΣΤΟ “PRAKTIKER

Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν στην “Leroy Merlin” και στο “Praktiker“. Πιο συγκεκριμένα, η “Leroy Merlin”  θα προσλάβει άτομα των εξής ειδικοτήτων:

 • Information Security Officer Specialist Leader,
 • Store Maintenance & Safety Specialist Leader,
 • Contact Center Specialist Leader,
 • Store Visual Identity Specialist Leader,
 • Sales Specialist Leader για το τμήμα των φωτιστικών, για το τμήμα της ξυλείας και το τμήμα ειδών υγιεινής. Για να δεις τα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων, δες εδώ. Στην “Praktiker” αναζητούνται:
 • ένας training manager για την Αθήνα,
 • συντηρητές – ηλεκτρολόγοι για την Θεσσαλονίκη και το Ελληνικό,
 • προϊστάμενοι καταστημάτων για την Ρόδο και
 • χειριστές ανυψωτικού κλάρκ για την ίδια περιοχή. Κλίκαρε εδώ για να στείλεις το βιογραφικό σου.
ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ “FRAPORT” ΚΑΙ ΣΤΗ “ESA SECURITY SOLUTIONS

Η “Fraport” ειδικεύεται στην συντήρηση, στην διαχείριση και στην ανάπτυξη των περιφερειακών αεροδρομίων στην χώρα μας και αναζητά procurement officers στο Μαρούσι και ηλεκτρολόγους συντήρησης στην Σαντορίνη και στην Κω για να τους προσλάβει. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς, στείλε το βιογραφικό σου στο career@fraport-greece@com. Επίσης, η “ESA Security Solutions θα προσλάβει νέους υπαλλήλους. Πιο αναλυτικά, θα προσληφθούν:

 • ένας Recruiting and Training Assistant και ένας HR Administrative Assistant στο Χαλάνδρι,
 • μηχανικοί πωλήσεων συστημάτων ασφαλείας στην Αθήνα,
 • προσωπικό ασφαλείας αερομεταφορών στην Κέρκυρα, στην Ζάκυνθο, στην Κεφαλονιά,
 • προσωπικό ασφαλείας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό στο info@esasecurity.gr.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Αρκετά σούπερ μάρκετ αναζητούν νέους υπαλλήλους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Πιο αναλυτικά, στο σούπερ μάρκετ “Market In” αναζητούνται υποδιευθυντές στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη, στελέχη logistics στον Μαρκόπουλο, υπάλληλοι διευθύνσεων ανθρώπινου δυναμικού, οδηγοί φορτηγού Ε’ κατηγορίας, βοηθοί προϊσταμένων λογιστηρίων στην ίδια περιοχή και ταμίες στο Λουτράκι. Για να υποβάλεις το βιογραφικό σου, κάνε κλικ εδώ. Επίσης, νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν και στο σούπερ μάρκετ “Lidl“. Για να τις δεις, κλίκαρε στο site. Για να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην “METRO AEBE“, κλίκαρε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Τα ρωσικά σούπερ μάρκετ “Mere” ψάχνουν υπαλλήλους για να στελεχώσουν το κατάστημα στην Τρίπολη. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν προϋπηρεσία σε σούπερ μάρκετ ενώ η γνώση ρωσικών θα ληφθεί υπ΄όψιν. Εάν έχεις τα απαιτούμενα προσόντα, στείλε το βιογραφικό στο hr@mere.gr.

Αυτές ήταν οι κενές θέσεις εργασίας που ανακοινώθηκαν στον ιδιωτικό τομέα. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν νέες προσλήψεις. Εάν η σημερινή λίστα δεν σε βοήθησε, επέστρεψε στο jobstoday.gr τις επόμενες μέρες για να ενημερωθείς για τις επόμενες προκηρύξεις θέσεων.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση