Νέες προσλήψεις σε επιχειρήσεις, δήμους, ΔΕΔΔΗΕ | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις σε επιχειρήσεις, δήμους, ΔΕΔΔΗΕ

Νέες προσλήψεις σε επιχειρήσεις, δήμους αλλά και σε ΔΕΔΔΗΕ προκηρύχθηκαν τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου. Επειδή η αναζήτηση νέας εργασίας μπορεί να γίνει εξουθενωτική για κάποιον που προσπαθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκαμε όλες τις νέες αγγελίες για πρόσληψη για να τις διαβάσεις στο κείμενο που ακολουθεί. Έτσι, εύκολα και γρήγορα, θα μπορέσεις να βρεις την δουλειά που θες.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Στον εκπαιδευτικό όμιλο «Γράψα» αναζητείται καθηγήτρια/της αγγλικών. Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την θέση εργασίας, μπορείς να καλέσεις στο τηλεφωνικό αριθμό 210 7565300. Καθηγητές/τριες αγγλικών και γερμανικών αναζητά να προσλάβει το κέντρο ξένων γλωσσών «Σύγχρονο» που βρίσκεται στην Κοζάνη. Πληροφορίες μπορείς να μάθεις, τηλεφωνώντας στο 6947940021, ενώ βιογραφικό έχεις την δυνατότητα να αποστείλεις στα email matmomtsiou@yahoo.gr και synchronacc@gmail.com.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ «JUMBO» ΚΑΙ ΣΤΟΝ «ΓΡΗΓΟΡΗ»

Θέσεις πωλητή, ταμία και βοηθού αποθήκης υπάρχουν διαθέσιμες στο κατάστημα παιχνιδιών «Jumbo» στον Άλιμο. Εάν σκέφτεσαι να εργαστείς εκεί, μπορείς να κάνεις αίτηση καθημερινά μέσα στο κατάστημα, στην Λ. Αλίμου 51 ή να στείλεις το βιογραφικό σου εδώ. Νέο προσωπικό αναζητά να προσλάβει και ο «Γρηγόρης» για τα καταστήματά του. Εδώ μπορείς να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να στείλεις το βιογραφικό σου.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «PFIZER» ΚΑΙ ΣΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ»

Με νέους εργαζομένους θα ενισχυθεί το ψηφιακό κέντρο της φαρμακοβιομηχανίας «Pfizer»  στην Θεσσαλονίκη. Για να δεις ποιες ειδικότητες αναζητούνται για πρόσληψη, κλίκαρε εδώ. Στα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» γίνονται αιτήσεις για πρόσληψη νέων εργαζόμενων. Διάβασε εδώ πού χρειάζεται νέο προσωπικό και συμπλήρωσε την αίτηση.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ «WIND» ΚΑΙ ΣΤΟ «PRAKTIKER»

Νέο προσωπικό επιθυμεί να προσλάβει η εταιρεία τηλεπικοινωνιών «Wind» για τα καταστήματά της στην Αθήνα. Εάν ενδιαφέρεσαι να εργαστείς στην συγκεκριμένη εταιρεία, κλίκαρε στην επίσημη ιστοσελίδα της και στείλε αίτηση. Στο «Praktiker» το επόμενο διάστημα θα προσληφθούν:

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ»

Στον όμιλο εταιρειών «Ελληνικά Πετρέλαια» θα προσληφθεί νέο προσωπικό για να ενισχύσει τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το διάστημα αναζητά:

 • Χειριστές λειτουργίας βιομηχανικών εγκαταστάσεων,
 • Δοκιμαστές χημείου,
 • Πυροσβέστες – οδηγοί,
 • Πλοίαρχοι. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς εκεί, κάνε αίτηση. Εάν θέλεις να ενημερωθείς περισσότερο, μπορείς να στείλεις ένα email στο recruitment@helpe.gr .
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΣΤΗ «ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ»

Έναν νοσηλευτή ή μία νοσηλεύτρια για μερική απασχόληση, χρειάζεται να προσλάβει η «ΜΕΤΑδραση» για το πρόγραμμα «Κέντρο Ημέρας άστεγων ασυνόδευτων ανηλίκων» στην Αθήνα. Εάν διαθέτεις:

 • πτυχίο νοσηλευτικής,
 • τουλάχιστον δύο χρόνια εργασιακή προϋπηρεσία,
 • πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας και
 • καλή γνώση Word και Excel, στείλε βιογραφικό σημείωμα και επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο hr@metadrasi.org. Στο θέμα του email πρέπει να υπάρχει η ένδειξη “ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ/ΤΡΙΑ DAY CENTER”. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής βιογραφικών είναι η 9/6/2021.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ «ΠΛΑΙΣΙΟ», «SOCIALAB», «PROCTER & GAMBLE»

Με νέο προσωπικό θα ενισχυθεί η γνωστή εταιρεία «Procter & Gamble», η διαφημιστική εταιρεία «Socialab» αλλά και η εταιρεία «Πλαίσιο» που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών και ειδών γραφείου. Εάν θέλεις να μάθεις τις ειδικότητες που αναζητούνται, κάνε κλικ εδώ, εδώ και εδώ και στείλε το βιογραφικό σου σημείωμα. Ίσως σύντομα θα καταφέρεις να εργαστείς σε κάποια από τις παραπάνω εταιρείες.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ

Τριάντα άτομα με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας θα προσληφθούν από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) για να καλύψουν έκτακτες ανάγκες τις διεύθυνσης δικτύου που βρίσκεται στην Αθήνα. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:

 • ηλεκτρολόγοι μηχανικοί,
 • μηχανολόγοι μηχανικοί,
 • πολιτικοί μηχανικοί,
 • μηχανικοί περιβάλλοντος,
 • υπάλληλοι γραφείου,
 • ηλεκτροτεχνικοί εγκαταστάσεων και
 • κλητήρες. Διάβασε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την πρόσληψη εδώ και συμπλήρωσε την αίτηση μέχρι τις 10 Ιουνίου 2021.
ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ακόμη, ο ΔΕΔΔΗΕ θα προσλάβει προσωπικό ορισμένου χρόνου ως εξής:

 • οκτώ άτομα στην Χαλκίδα,
 • δύο άτομα στην Δράμα,
 • τέσσερα άτομα στο Κιλκίς,
 • δύο άτομα στην Έδεσσα,
 • εβδομήντα οκτώ στην Περιφέρεια Αττικής,
 • δύο άτομα στην Τρίπολη,
 • οκτώ άτομα στο νομό Λασιθίου και
 • δύο άτομα στο Ναύπλιο. Μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου, έχεις την δυνατότητα να στείλεις δικαιολογητικά για να προσληφθείς σε μία από τις 100 θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου στον ΔΕΔΔΗΕ. Διάβασε την προκήρυξη για να ενημερωθείς περισσότερο.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Δώδεκα εργάτες πυροπροστασίας και δύο οδηγοί θα προσληφθούν άμεσα στο δήμο Σαρωνικού. Διάβασε εδώ τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να λάβεις την εργασία και στείλε τα στα email: info@saronikoscity.gr ή dkalivia@otenet.gr μέχρι τις 9 Ιουνίου 2021. Ένας βρεφονηπιοκόμος, 15 εργάτες καθαριότητας και 5 εργάτες πρασίνου θα προσλάβει ο δήμος Αλμυρού και ο δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων έναν οδηγό και τρεις εργάτες καθαριότητας.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ, ΣΑΜΟ, ΝΑΥΠΛΙΟ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Ο δήμαρχος Διρφύων- Μεσσαπίων θα προσλάβει 2 οδηγούς και δύο χειριστές μηχανημάτων έργων και στον δήμο Αργιθέας θα προσληφθούν εφτά εργάτες και ένας χειριστής μηχανημάτων έργων. Εδώ και εδώ, έχεις την δυνατότητα να δεις τις προκηρύξεις. Τέσσερις εργάτες δακοκτονίας θα προσληφθούν στην Σάμο και ένας υδρονομέας στο Ναύπλιο. Τρεις εργάτες πυρασφάλειας θα προσληφθούν στον δήμο Νότιας Κυνουρίας και δέκα εργάτες πυρασφάλειας στα Καλάβρυτα.

Μη χάσεις την ελπίδα σου, εάν έφτασες στο τέλος αυτού του κειμένου και δεν κατάφερες να βρεις μια εργασία. Στο ταξίδι για την εύρεση μιας δουλειάς, όλοι συναντάμε πολλά εμπόδια. Ξεπέρασέ τα, ακόμα και με λίγες σταγόνες αισιοδοξίας, για να φτάσεις νικητής στο στόχο σου. Επέστρεψε εδώ ξανά σύντομα για να δεις τις νέες προσλήψεις.

 

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση