Νέες προσλήψεις: Πού να στείλεις αιτήσεις | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις: Πού να στείλεις αιτήσεις

Με νέο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων θα ενισχυθούν άμεσα μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και δήμοι της χώρας. Διάβασε τις παρακάτω νέες αγγελίες εργασίας που συγκεντρώσαμε και βιάσου να στείλεις αίτηση και βιογραφικό.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ “MEDIA MARKT

Η γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών συσκευών Media Marktαυτή την περίοδο αναζητά υπεύθυνους τμήματος λευκών συσκευών και σύμβουλους πωλήσεων λευκών συσκευών στην Θεσσαλονίκη. Εάν διαθέτεις πτυχίο ανώτατης ή ανώτερης εκπαίδευσης, γνωρίζεις Αγγλικά και Η/Υ και έχεις εργασιακή εμπειρία δύο ετών ως υπεύθυνος, τότε στείλε το βιογραφικό σου εδώ. Εάν πάλι, έχεις πτυχίο ΙΕΚ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ, εργασιακή διετή εμπειρία στο τομέα της πώλησης, πολύ καλές δεξιότητες επικοινωνίας, γνωρίζεις Αγγλικά και Η/Υ, στείλε το βιογραφικό σου εδώ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ “ΠΛΑΙΣΙΟ” ΚΑΙ ΣΤΗ “ΚΡΙ ΚΡΙ”

Προσωπικό σε τρεις περιοχές αναζητά και η αλυσίδα καταστημάτων “Πλαίσιο“. Ειδικότερα, αναζητούνται ένας sales advisor τεχνολογίας στα Χανιά, ένας sales advisor τεχνολογίας στο Ηράκλειο Κρήτης, sales advisor ηλεκτρονικών υπολογιστών και sales advisors ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη. Στην γνωστή βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων “Κρι Κρι” θα προσληφθούν σύντομα νέοι εργαζόμενοι στον Ασπρόπυργο και στις Σέρρες. Συγκεκριμένα, στις Σέρρες αναζητούνται υπεύθυνοι μονάδας βιοαερίου και συμπαραγωγής, payroll specialist και εργοδηγός παραγωγής παγωτού ή μηχανολόγος μηχανικός. Στον Ασπρόπυργο αναζητούνται junior sales operation analyst. Εάν διαθέτεις τα απαραίτητα προσόντα, μη ξεχάσεις να συμπληρώσεις την αίτηση.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ”

Νέοι εργαζόμενοι θα ενισχύσουν σύντομα την αλυσίδα σούπερ μάρκετ “ΑΒ Βασιλόπουλο”. Έτσι, στην περιοχή των Χανιών, της Ρόδου, του Κηφισού και της Λαμίας θα προσληφθούν υποδιευθυντές. Οι υποψήφιοι για την θέση θα πρέπει να γνωρίζουν αγγλικά, Η/Υ να έχουν εμπειρία στην λιανική πώληση και να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ. Στον Γέρακα αναζητείται ένας HR Associates Relations Supervisor, ένας MFA Inventory Specialist, ένας Compensation/Benefits & Metrics Specialist, ένας Construction Project Manager, ένας Franchise Engineer και ένας Executive Assistant. Ακόμη, θα προσληφθούν συντονιστές αποθηκών στην Σίνδο Θεσσαλονίκης και προσωπικό καταστημάτων στην Θεσσαλονίκη, στη Δράμα και στις Σέρρες. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας κάνε κλικ και υπέβαλε το βιογραφικό.

ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ “INTERSPORT” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “DUST+CREAM

Η εταιρεία “Intersport Athletics διαθέτει πενήντα ένα καταστήματα στην χώρα μας και επιθυμεί να προσλάβει εκπροσώπους πωλήσεων στην Καλλιθέα, στην Νέα Σμύρνη, στην Αθήνα, στη Γλυφάδα, στο Ρέθυμνο, στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Ρόδο. Εάν διαθέτεις απολυτήριο λυκείου, γνωρίζεις αγγλικά και Η/Υ και έχεις εμπειρία, υπέβαλε το βιογραφικό σου εδώ. Επιπλέον στην “Dust+Cream, γνωστή εταιρεία καλλυντικών θα προσληφθούν trade marketing manager, υπεύθυνοι κατασκευαστικού και σχεδιαστικού τμήματος, υπεύθυνοι καταστημάτων και υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών. Εάν επιθυμείς να εργαστείς σε κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, στείλε το βιογραφικό σου στο careers@creamteam.gr

ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Εργάτες και οδηγούς επιθυμεί να προσλάβει η γαλακτοβιομηχανία “Καράλης” στην Άρτα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους ταχυδρομικά στο 90 χλμ Ε.Ο. Άρτας Ιωαννίνων 47042 Φιλοθέη Άρτας ή μέσω email karalis@karirlis.gr. Aκόμη, οδηγοί με δίπλωμα Ε΄κατηγορίας θα προσληφθούν στην βιομηχανία “Πηγές Κωστηλατάς” που εδρεύει στην Άρτα. Εάν επιθυμείς αυτή την θέση εργασίας και έχεις τα απαιτούμενα προσόντα, στείλε βιογραφικό στο hr@eurowaterland.gr και στο θέμα του email, γράψε “CV ΟΔΗΓΟΙ ΑΡΤΑ”.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΑΙ

Τριάντα εργάτες καθαριότητας, τέσσερις ηλεκτρολόγοι και έξι οδηγοί θα προσληφθούν στο Αιγάλεω και θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Εάν θέλεις να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου για κάποια από τις θέσεις εργασίας, υπέβαλε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 συστημένα στην διεύθυνση Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, Τ.Κ. 12243. Ένας οδηγός απορριμματοφόρων, δύο εργάτες καθαριότητας και ένας εργάτης ύδρευσης θα εργαστούν σύντομα στις Σπέτσες. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 συστημένα στην διεύθυνση: Δημαρχείο Σπετσών Τ.Κ.18050 Σπέτσες. Εβδομήντα εργάτες θα προσληφθούν στο δήμο Αχαρνών. Στην προκήρυξη θα μάθεις πού μπορείς να υποβάλεις τα δικαιολογητικά.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΘΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ένας νέος παθολόγος και δύο νεφρολόγοι θα προσληφθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας με δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας, ως εξωτερικοί συνεργάτες. Μετά από την αξιολόγηση των βιογραφικών και της ατομικής συνέντευξης από Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης, θα προσληφθούν οι κατάλληλοι. Εδώ δύναται να υποβάλεις το βιογραφικό σου μέχρι την 1/2/2021. Ένας ψυχολόγος για τις ανάγκες του “κέντρου ημέρας για άτομα με διαταραχές του φάσματος του αυτισμού” θα προσληφθεί άμεσα στην Καστοριά με σύμβαση εργασίας διάρκειας ενός χρόνου. Για περισσότερες πληροφορίες κλίκαρε εδώ.

2 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Δύο καρδιολόγοι θα προσληφθούν και θα εργαστούν μέχρι τις 31Ιουλίου 2021 στο δήμο Αθηναίων. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Ιατρικής, άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος, άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας καρδιολογίας και βεβαίωση ιδιότητας μέλους ιατρικού συλλόγου. Εάν ενδιαφέρεσαι για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας, στείλε συστημένα το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 στην διεύθυνση; Δήμος Αθηναίων, Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438, Αθήνα και απεύθυνε το στην διεύθυνση διαχείρισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τρεις παθολόγοι, τρεις ψυχίατροι και δύο ορθοπεδικοί θα προσληφθούν στο κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου. Όσοι έχουν τα επιθυμητά προσόντα, πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να το υποβάλουν συστημένα στην διεύθυνση Νεομάρτυρος Γεωργίου 1, Συν. Πεντέλης, Τ.Κ. 45332 Ιωάννινα. Ο δήμος Καλλιθέας επιθυμεί να προσλάβει ένα παιδίατρο, ένα καρδιολόγο και ένα παθολόγο. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2021.  Για περισσότερες πληροφορίες, διάβασε την προκήρυξη.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΛΕΣΒΟ

Στο δήμο Δυτικής Λέσβου θα προσληφθούν άμεσα δύο βοηθοί νοσηλευτών και ένας εργάτης γενικών καθηκόντων για να καλύψουν ανάγκες της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων “Η Αγία Παρασκευή”. Μάθε από την προκήρυξη τα απαιτούμενα προσόντα και στείλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αν σε ενδιαφέρουν οι θέσεις εργασίας.

Τέλος, στο δήμο Αγίου Νικολάου, θα προσληφθεί ένας κοινωνικός λειτουργός, ένας οδηγός και ένας εργάτης καθαριότητας. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση