νέες προσλήψεις ατόμων: στείλε γρήγορα το βιογραφικό σου | jobstoday.gr

Νέες Προσλήψεις Ατόμων: Στείλε γρήγορα το βιογραφικό σου

Αναμφισβήτητα, η αναζήτηση εργασίας είναι ένα πολύ δύσκολο και αγχωτικό εγχείρημα, είτε προσπαθείς για πρώτη φορά να ενταχθείς στο χώρο της εργασίας, είτε ψάχνεις για νέες επαγγελματικές προοπτικές. Παρόλα αυτά, αν αυτή την περίοδο είσαι άνεργος, μπορείς να ετοιμάσεις το βιογραφικό σου ή να διορθώσεις ορισμένα σημεία του καθώς ανακοινώθηκαν πολλές νέες προσλήψεις ατόμων. Διάλεξε πού θέλεις να εργαστείς και στείλε το άμεσα.

Προσλήψεις στον δήμο Πολυγύρου

Στον δήμο Πολυγύρου θα προσληφθούν 51 νέοι εργαζόμενοι για να καλύψουν εποχικές ανάγκες στην κατασκήνωση της Μεταμόρφωσης-Χαλκιδικής. Όσοι προσληφθούν, θα απασχοληθούν για τρεις μήνες. Πιο αναλυτικά, θα προσληφθούν ένας συντονιστής, ένας επιμελητής, τέσσερις ομαδάρχες, δέκα τέσσερις γιατροί, ένας νοσηλευτής, ένας γυμναστής, τρεις φυσικοθεραπευτές, ένα άτομο για να ψυχαγωγεί τα παιδιά, τρία άτομα που θα χειρίζονται θέματα χειροτεχνίας, τρεις διαχειριστές, ένας βοηθός διαχείρισης, ένας αποθηκάριος, ένας μάγειρας, ένας βοηθός μάγειρα, ένας ειδικός τεχνίτης, ένα άτομο για την καθαριότητα, ένας οδηγός και ένας ναυαγοσώστης. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 26η Ιουνίου και μπορείς να την δώσεις αυτοπροσώπως στο Παλαιό Δικαστικό Μέγαρο του δήμου Πολυγύρου, Τ.Κ. 63100.

Προσλήψεις γυμναστών

Αν σπούδασες Φυσική Αγωγή και συγκεκριμένα έχεις την ειδικότητα της ρυθμικής και αεροβικής γυμναστικής ή κολύμβησης, τότε μπορείς να προσληφθείς για δώδεκα μήνες στο δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Βιάσου να στείλεις το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΜΕ.1 ΠΕ/ΤΕ και να το στείλεις με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Λεωφ. Δημοκρατίας 61, Τ.Κ. 13561  Άγιοι Ανάργυροι υπόψιν κ. Σ. Μαυρίδη. Η 27η Ιουνίου είναι η τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων, ενώ αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 2132023670.

Κενές θέσεις στον δήμο Παπάγου -Χολαργού

Δέκα έξι νέα άτομα θα προσληφθούν στον δήμο Παπάγου-Χολαργού για να καλύψουν ανάγκες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Αν θέλεις να εργαστείς ως οδηγός ή ως χειριστής μηχανημάτων έργου ή ως εργαζόμενος καθαριότητας εξωτερικών χώρων, θα πρέπει να συμπληρώσεις το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να το υποβάλεις στο email prosopikou@dpapxol.gov.gr. Διαφορετικά μπορείς να αποστείλεις συστημένα στη διεύθυνση του δήμου Παπάγου-Χολαργού,  Περικλέους 55, Τ.Κ. 15561, υπόψιν κ.κ. Π.Χαρδαλούπα, Ε. Κομπόγιωργα, Γ. Γιαχουντή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μάθεις στο τηλέφωνο 2132002852. Η Δευτέρα 1η Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα κατάθεσης των αιτήσεων.

Προσλήψεις καθηγητών

Η Σχολή Εκπαιδεύσεως Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας ανακοίνωσε πως για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 θα προσλάβει τρεις καθηγητές με ωριαία αποζημίωση και ορισμένου χρόνου σύμβαση εργασίας. Εάν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη εργασία, υπέβαλλε αίτηση έως και την 8η Ιουλίου στη σχολή που βρίσκεται στον Πύργο, στο Στρατόπεδο «ΤΧΗ (ΓΙΖ) Χρήστου Καραχάλιου» στη οδό Έλληνος Στρατιώτη 1. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο τηλέφωνο 2621025506 καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Κενές θέσεις εργασίας στο Αγκίστρι και στη Μήλο

Ακόμα, στον δήμο Αγκιστριού θα προσληφθούν άμεσα δύο οδηγοί, ένας ηλεκτρολόγος και τέσσερις εργάτες. Αν θέλεις να εργαστείς στο συγκεκριμένο δήμο, μπορείς να διαβάσεις εκτενέστερα την προκήρυξη εδώ και να στείλεις την αίτηση σου έως και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024.  Εάν θέλεις να εργαστείς στην Μήλο, ανακοινώθηκαν αρκετές θέσεις εργασίας εκεί. Πιο αναλυτικά, ζητούνται για πρόσληψη 13 γεωλόγοι, 3 χημικοί μηχανικοί, 3 χημικοί, 1 περιβαλλοντολόγος, 1 ηλεκτρονικός και 1 βιβλιοθηκονόμος. Στη προκήρυξη θα μάθεις περισσότερες πληροφορίες.

Νέες Προσλήψεις στις Εφορείες Αρχαιοτήτων

Σε περίπτωση που επιθυμείς να εργαστείς σε μία Εφορεία Αρχαιοτήτων, αυτό το διάστημα υπάρχουν πολλές κενές θέσεις σε πολλές περιοχές. Έτσι,

Τέλος, στο Πέραμα ανακοινώθηκε πως θα προσληφθούν τέσσερις οδηγοί καθώς και δέκα άτομα ως προσωπικό καθαριότητας. Μπορείς να διαβάσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη προκήρυξη και να στείλεις αίτηση έως και την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση