Νέες προκηρύξεις θέσεων εργασίας

Λίγο πριν φτάσουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, προκηρύχθηκαν νέες θέσεις εργασίας στο δημόσιο και στο ιδιωτικό τομέα της χώρας. Στο jobstoday.gr, συγκεντρώσαμε όλες τις νέες προσλήψεις για να σας βοηθήσουμε περισσότερο στην αναζήτηση εργασίας. Μαζέψτε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, διορθώστε το βιογραφικό σας και διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

Στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα προσληφθούν άμεσα 115 εργαζόμενοι με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να στείλετε τα δικαιολογητικά σας στο elstatsox1@statistics.gr μέχρι τις 15/12/2020. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε εδώ. Η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. θα προσλάβει συνολικά 180 εργαζομένους κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ για να καλύψουν εποχικές ανάγκες στην Αττική, την Αιτωλοακαρνανία, την Αρκαδία, την Άρτα, την Αχαΐα, τον Έβρο, την Εύβοια, την Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, την Λακωνία και την Λάρισα. Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις από την Τρίτη 15/12/2020 μέχρι και την Δευτέρα 28/12/2020 ηλεκτρονικά στο sox1_2020@admie.gr. Διαφορετικά συστημένα στην διεύθυνση: Λ. Κωνσταντινουπόλεως 1 & Κηφισσού. Τ.Κ.12132, Αθήνα, υπόψη κ. Αικατερίνης Μπλάνη και κ. Αλεξάνδρας Θεολογίτη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στην Ανώτερη Στρατιωτική Σχολή Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας θα προσληφθεί διδακτικό προσωπικό για να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σχολής το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.Έτσι, στο τμήμα ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, θα προσληφθούν τρεις καθηγητές πληροφορικής, δύο καθηγητές αγγλικής και ένας καθηγητής γερμανικής γλώσσας. Επίσης, στο τμήμα τεχνικής εκπαίδευσης, θα προσληφθεί ένα άτομο για το τεχνικό σχέδιο, δύο άτομα για την πειραματική αντοχή υλικών, ένα άτομο για τις ηλεκτρικές μετρήσεις, ένα άτομο για τα στοιχεία ηλεκτρολογίας, ένα άτομο για τα πνευματικά- υδραυλικά συστήματα και ένα άτομο για τα συστήματα αυτόματου ελέγχου. Οι ενδιαφερόμενοι για τις παραπάνω θέσεις εργασίας πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι τις 24/12/2020 στην σχολή.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

18 προσλήψεις για προσωπικό φύλαξης θα γίνουν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με 18μηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 21/12/2020. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ. Στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης θα επιλεχθούν για πρόσληψη 23 άτομα. Συγκεκριμένα θα προσληφθεί 1 υπεύθυνος διαδικασιών και δικτύωσης, 1 υπεύθυνος δημοσιότητας , 1 υπεύθυνος τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, 14 επόπτες περιφερειών φυσικού αντικειμένου, 5 επόπτες περιφερειών οικονομικού αντικειμένου και 1στέλεχος διοικητικής υποστήριξης. Εάν επιθυμείτε κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, μπορείτε να υποβάλλετε την αίτηση ηλεκτρονικά στο http://mis.inedivim.gr μέχρι την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου. Έπειτα, πρέπει να στείλετε ταχυδρομικά τα δικαιολογητικά σας στην διεύθυνση Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, ΤΚ 11143, Αθήνα μέχρι τις 31/12/2020. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ, ΣΤΗ ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Η ΔΕΗ της Περιφέρειας Αττικής θα ενισχυθεί άμεσα με 130 εποχικούς εργαζόμενους. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να ενημερωθούν στο τηλέφωνο 2131352199. Προσλήψεις θα υπάρξουν και στην ΔΕΔΔΗΕ. Πιο αναλυτικά, θα προσληφθούν 7 εργαζόμενοι στην Καβάλα, 11 εργαζόμενοι στην Ρόδο, 12 εργαζόμενοι στην Λέσβο και 3 εργαζόμενοι στην Άμφισσα. Επίσης, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων θα προσληφθούν 7 εργαζόμενοι που θα καλύψουν εποχικές ανάγκες. Πιο αναλυτικά θα προσληφθούν άτομα ειδικότητας ΤΕ Λογιστικού, ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων και ΔΕ Νυχτοφυλάκων. Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, πρέπει να συμπληρώσουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να το υποβάλλουν στο email efapn@culture.gr.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στο δήμο του Παλαιού Φαλήρου θα προσληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα ένας ψυχολόγος και ένας κοινωνικός λειτουργός. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να το στείλουν ηλεκτρονικά στο proslipseis.dpf@palaiofaliro.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος, Τ.Κ. 17562 Παλαιό Φάληρο Ν. Αττικής.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ “MY MARKET” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “PRAKTIKER

Με νέους εργαζόμενους θα ενισχυθεί άμεσα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ “My Market“. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν υπάλληλοι καταστημάτων στο Σχηματάρι, ένας υπάλληλος κρεοπωλείου στον Περισσό, ένας υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών στο Ολυμπιακό Χωριό, ένα υπεύθυνο βάρδιας στα Οινόφυτα Αττικής, υπαλλήλους καταστημάτων στην Κηφισιά, στην Νέα Ιωνία και στην Νέα Πεντέλη. Επίσης, στην “Praktiker Hellas“, θα προσληφθούν σύντομα ένας ηλεκτρολόγος στο Ελληνικό και ένας ηλεκτρολόγος στην Θεσσαλονίκη, ένας training manager στην Αθήνα και ένας προϊστάμενος στην Ρόδο.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ “STARBUCKS” ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΓΡΗΓΟΡΗ”

Στα “Starbucks“, ακόμα, αναζητούνται για πρόσληψη ένας Store Manager για τις περιοχές της Αθήνας, της Μυκόνου, της Κέρκυρας και του Ηράκλειου Κρήτης, ένας Shift Supervisor για την Αθήνα, την Μύκονο, την Ρόδο και την Κέρκυρα και ένας Barista για τα Νότια και τα Βόρεια Προάστια, την Μύκονο, τα Χανιά, την Ρόδο και το Ηράκλειο Κρήτης. Εάν θέλετε να προσληφθείτε σε κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, στείλτε το βιογραφικό σας στο jobs@starbucks.com.gr. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε στον “Γρηγόρη” ως πωλητές, υποβάλλετε εδώ το βιογραφικό σας.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ”, ΣΤΗΝ “FORTHNET” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΗΡΩΝ”

Η “Ολυμπιακή Ζυθοποιία” ανακοίνωσε την πρόσληψη ηλεκτρολόγων βαρδιών, συντηρητών βαρδιών, χειριστών ζυθοποιείων και χειριστών μηχανών εμφιάλωσης. Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Νέες θέσεις εργασίας έχει η “Forthnet A.E”. Για να τις δείτε και να υποβάλλετε το βιογραφικό σας κάντε κλικ εδώ. Στην εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας “Ήρων” θα προσληφθούν νέοι εργαζόμενοι. Εδώ βρίσκονται οι νέες θέσεις εργασίας.

Εάν καμία από τις νέες θέσεις εργασίας, δεν σας ταιριάζει, μη πτοείστε και συνεχίστε την αναζήτηση. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν νέες θέσεις εργασίας. Ίσως είστε πιο τυχερός την επόμενη φορά και βρείτε την δουλειά που ονειρεύεστε.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση