Νέες προκηρύξεις θέσεων εργασίας στην Ελλάδα | jobstoday.gr

Νέες προκηρύξεις θέσεων εργασίας στην Ελλάδα

Νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα. Στο παρακάτω κείμενο, το jobstoday.gr παρουσιάζει συνολικά όλες τις καινούριες προσλήψεις, για να διευκολύνει κάθε άτομο που αναζητά εργασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να επιλέξεις την κατάλληλη, για σένα, θέση εργασίας και να στείλεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, ανακοίνωσε πως θα προσλάβει δέκα εργαζομένους με τρίμηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι και την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να διαβάσει την προκήρυξη. Ακόμα, στο δήμο Αχαρνών θα προσληφθούν είκοσι γυμναστές για την υλοποίηση του προγράμματος “Άθληση για όλους”. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα, υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86, φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στην διεύθυνση: Αγ. Τριάδος 39, Αχαρνές, μέχρι τις 14/10/2020. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση εργασίας, διάβασε την προκήρυξη εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΕΚΑ ΟΔΗΓΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε.) θα προσλάβει δέκα οδηγούς οχημάτων για να καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες. Οι ενδιαφερόμενοι δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 65 έτη. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς ως οδηγός, στείλε την αίτηση σου μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου 2020 στο sox120@eyath.gr. Θυμήσου πριν στείλεις την αίτηση, να την εκτυπώσεις, να την υπογράψεις και μετά να την σκανάρεις μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά σου. Χωρίς υπογραφή, η αίτηση δεν θα γίνει δεκτή.

72 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται να προσλάβει 76 άτομα. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν στο τμήμα Δόκιμων αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο, ένας νοσηλευτής, έξι μάγειρες, δύο ηλεκτρολόγοι, δύο υδραυλικοί, έξι τραπεζοκόμοι και έξι άτομα για την λάντζα με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις εργασίες καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο ΣΟΧ.6 και να το στείλουν στο gel-tda-did@astynomia.gr. Διαφορετικά μπορούν να το στείλουν συστημένα στην διεύθυνση: 1ο χλμ Ε.Ο. Διδυμοτείχου – Μεταξάδων, Τ.Κ. 68300, Διδυμότειχο.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Στη Κομοτηνή, στο ίδιο τμήμα θα προσληφθούν δύο νοσηλευτές, εφτά μάγειρες, δύο ηλεκτρολόγοι, δύο υδραυλικοί, οκτώ τραπεζοκόμοι, οκτώ άτομα για την λάντζα και εφτά καθαριστές. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 στο diax.tdakomotinis@astynomia.gr ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση: 7ο χλμ Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης, Τ.Κ. 69100, Κομοτηνή. Και στο τμήμα του Ρεθύμνου θα προσληφθούν έντεκα άτομα. Εάν επιθυμείς κάποια θέση εργασίας, στείλε την αίτηση συστημένα στη διεύθυνση: Ν. Καζαντζάκη 36, Τ.Κ. 74100 ή ηλεκτρονικά στο tdarethymnou@astynomia.gr

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

Είκοσι δύο ωρομίσθιοι καθηγητές θα προσληφθούν άμεσα στην Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την προκήρυξη εδώ και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες. Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου προλαβαίνουν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους, όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν στην ΔΕΗ στη Διεύθυνση Πληροφορικής. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την στείλουν ηλεκτρονικά στο gramdplr@dei.com.gr. Επιπλέον, δεκαπέντε καθηγητές μουσικής θα προσληφθούν στο Ν.Π.Δ.Δ. “ΘΟΡΙΚΟΣ” του δήμου Λαυρεωτικής. Εδώ, βρίσκονται περισσότερες πληροφορίες.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Μέχρι το Σάββατο 17 Οκτωβρίου γίνεται υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη οκτώ καθαριστών στον δήμο Ραφήνας- Πικερμίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη. Στην Χαλκίδα θα προσληφθούν άμεσα εφτά εργάτες νεκροταφείου. Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων πρέπει να υποβληθούν ενυπόγραφες ηλεκτρονικά στο: alexandra.klimatsaki@dchalkideon.gr μέχρι και την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΙΣ

Στην Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ αναζητείται ένας κοινωνικός λειτουργός για την δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αθήνα. Όσοι ενδιαφέρονται για την θέση εργασίας, μπορούν να στείλουν στο email hr.arsis@gmail.com το βιογραφικό τους, συνοδευτική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δύο συστατικές επιστολές και αντίγραφα τίτλων σπουδών μέχρι και τις 14/10/2020.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ

Στο ΙΑΣΩ θα προσληφθούν άμεσα ένας νοσηλευτής και παιδίατροι. Για την θέση του νοσηλευτή, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να γνωρίζουν πολύ καλά αγγλικά. Για την θέση των παιδίατρων, θα πρέπει να έχουν τον τίτλο ειδικότητας, να γνωρίζουν Η/Υ και αγγλικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο hriaso@iaso.gr.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ ΣΤΟ ΤΥΠΕΤ

Επιπρόσθετα, αναζητείται ένας νοσοκόμος-τραυματιοφορέας από το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ). Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο ειδικότητας βοηθών νοσηλευτών, πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης ειδικότητας “πλήρωμα ασθενοφόρου- διασώστης” του ΙΕΚ ΕΚΑΒ, προϋπηρεσία δύο ετών σε παρόμοια θέση και επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας. Τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 30/10/2020 ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Θερειανού 4-6. 114 73 Αθήνα. Στο φάκελο θα πρέπει να αναγράφονται: “υπόψη Γραμματείας Διεύθυνσης του Τομέα Παροχών Υγείας του ΤΥΠΕΤ, για την θέση Τραυματιοφορέα”. Διαφορετικά, τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: mtoupali@typet.groupnbg.com.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΚΑΙ ΣΤΟ “METROPOLITAN

Η μη κυβερνητική οργάνωση “Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες” ιδρύθηκε το 1989 και επιθυμεί να προσλάβει ένα διαχειριστή επιδότησης ενοικίου και ένα διερμηνέα/διαπολιτισμικό διαμεσολαβητή. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ και εδώ. Ακόμα, το Metropolitan General, αυτή την περίοδο επιθυμεί να ενισχυθεί με εργαζόμενους οκτώ ειδικοτήτων. Έτσι, θα προσληφθούν παθολόγοι, τεχνολόγοι ακτινολόγοι, προϊστάμενοι νοσηλευτικού ορόφου, νοσηλευτές χειρουργείου, ορόφου, αποστείρωσης, μονάδας τεχνητού νεφρού και τραυματιοφορείς. Όλες οι διαθέσιμες θέσεις βρίσκονται εδώ.

Οι προσλήψεις που ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα, ήταν αρκετές. Αλλά αν δεν βρήκες, ακόμα, την ιδανική θέση εργασίας για σένα, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Σε λίγες μέρες θα υπάρξουν νέες θέσεις τόσο στο δημόσιο όσο και στο ιδιωτικό τομέα της χώρας.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση