Νέες κενές θέσεις εργασίας σε Εφορείες & δήμους | jobstoday.gr

Νέες κενές θέσεις εργασίας σε Εφορείες & δήμους

Σε Εφορείες Αρχαιοτήτων και σε δήμους της Ελλάδος υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις εργασίας. Το jobstoday.gr που βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζομένους μα και στους ανέργους της χώρας συγκέντρωσε και αυτή την εβδομάδα τις προκηρύξεις νέων εργασιακών θέσεων που εμφανίστηκαν στην «Διαύγεια». Θα προσληφθούν εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων. Διαβάστε παρακάτω και ίσως η νέα σας δουλειά «κρύβεται» στις επόμενες γραμμές.

5 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦ.Α. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης θα προσληφθούν ένας αρχαιολόγος και τέσσερις εργατοτεχνίτες για να εργαστούν στην Τζανάτα Πόρου με πεντάμηνη σύμβαση εργασίας. Όσοι ενδιαφέρονται για την πρόσληψη, χρειάζεται να υποβάλλουν συνημμένα τα δικαιολογητικά τους στο email efakef@culture.gr μέχρι την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022. Στην προκήρυξη μπορείτε να μάθετε τα απαιτούμενα προσόντα για την συγκεκριμένη εργασιακή θέση.

ΕΞΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦ.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Έξι κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και είναι απαραίτητο άμεσα να καλυφθούν. Πιο συγκεκριμένα αναζητούνται για πρόσληψη:

  • Ένας αρχαιολόγος,
  • Ένας αρχιτέκτονας μηχανικός,
  • Τρεις εργατοτεχνίτες και
  • Ένας συντηρητής έργων τέχνης και αρχαιοτήτων. Εξετάστε προσεκτικά εδώ την προκήρυξη και υποβάλλετε τα δικαιολογητικά μέχρι την 18η Ιανουαρίου 2022.
ΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΦ.Α.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας θα ενισχυθεί περισσότερο με την πρόσληψη ενός έμπειρου υπαλλήλου στην διοικητική και στην οικονομική διαχείριση χρηματοδοτούμενων έργων από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων αρχαιολογικών έργων. Το άτομο που θα προσληφθεί θα υπογράψει δίμηνη σύμβαση εργασίας. Αν ενδιαφέρεστε για αυτή την θέση εργασίας, κλικάρετε εδώ για να διαβάσετε την προκήρυξη. Η 19η Ιανουαρίου 2022 έχει οριστεί ως η τελευταία ημέρα υποβολής δικαιολογητικών.

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦ.Α. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ένας αρχαιολόγος και ένας διοικητικός-οικονομικός υπάλληλος θα προσληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2022. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις προκηρυγμένες θέσεις εργασίας, διαβάστε εδώ. Μέχρι την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 μπορείτε να στείλετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ΜΙΑ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Επιπλέον, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας υπάρχει μία κενή θέση εργασίας. Έτσι άμεσα θα προσληφθεί ένας αρχιτέκτονας μηχανικός με τρίμηνη σύμβαση εργασίας. Στην προκήρυξη θα μάθετε ποια δικαιολογητικά απαιτούνται και αν έχετε τα προσόντα που χρειάζονται για την συγκεκριμένη θέση, στείλτε την αίτηση μέχρι την 21η Ιανουαρίου 2022.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Οκτώ νέες προσλήψεις γυμναστών θα υλοποιηθούν στην κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Τυρνάβου το επόμενο διάστημα για να ενισχυθούν τα προγράμματα «Άθληση για όλους». Ενημερωθείτε περισσότερο διαβάζοντας την προκήρυξη. Τέσσερις βρεφονηπιοκόμοι και δύο βοηθοί βρεφονηπιοκόμων θα προσληφθούν άμεσα στην Λάρισα για να καλύψουν εποχικές ανάγκες του δήμου. Εδώ θα μάθετε πού να στείλετε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ακόμη, ο δήμος Αχαρνών αναζητά να προσλάβει έναν γιατρό γενικής ιατρικής για να καλύψει τις ανάγκες των Κ.Α.Π.Η. Το άτομο που θα προσληφθεί θα εργαστεί για δώδεκα μήνες και θα αμειφθεί με 7.920€. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε σε αυτό το δήμο και έχετε τα απαραίτητα προσόντα, διαβάστε την προκήρυξη και στείλτε την αίτησή σας μέχρι την 25η Ιανουαρίου 2022.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ένας ηθοποιός θα προσληφθεί σύντομα στο Ίλιον με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας για να καλύψει εποχικές ή παροδικές ανάγκες της διεύθυνσης πολιτισμού. «Κλικάρετε» εδώ για να μάθετε πού να υποβάλλετε την αίτηση, εάν ενδιαφέρεστε για την συγκεκριμένη θέση εργασίας. Τέσσερις εργάτες καθαριότητας θα προσληφθούν στο Ναύπλιο και θα εργαστούν για δύο μήνες. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να υποβάλλετε αίτηση, εάν το επιθυμείτε.

ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟΝ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»

Επιπρόσθετα, ο «Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών» (ΟΚΑΝΑ) αυτή την χρονική περίοδο αναζητά να προσλάβει δύο άτομα με την ειδικότητα του παιδοψυχίατρου ή του ψυχίατρου ή του παθολόγου ή του γενικού ιατρού. Ο ένας γιατρός θα εργαστεί στο Αγρίνιο και ο άλλος στο Ρέθυμνο για ένα έτος. Μπορείτε να διαβάσετε τις προκηρύξεις εδώ και εδώ και να υποβάλλετε τα δικαιολογητικά σας έως την 26η Ιανουαρίου 2022.

Ολοκληρώνοντας, ο δήμος Μεγαρέων θα ενισχυθεί άμεσα με την πρόσληψη ενός ψυχολόγου που θα στελεχώσει την δομή «Κέντρο Κοινότητας» και ενός κοινωνικού επιστήμονα που θα εργαστεί στο παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση