Κενές θέσεις εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις | jobstoday.gr

Κενές θέσεις εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις

Κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν σε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις αυτό το διάστημα. Για να να ενισχυθούν οι εταιρείες ανακοινώθηκαν προσλήψεις νέου προσωπικού. Συνεχίστε την ανάγνωση του κειμένου για να δείτε τις νέες αγγελίες πρόσληψης στον ιδιωτικό τομέα.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ISTORE

Ζητείται τεχνικός για το κατάστημα iStore στην Αγία Παρασκευή, με γνώση και εμπειρία σε iPhone, iPad, καθώς και σε λοιπές μάρκες τηλεφώνων, tablets για επισκευές σε Hardware, λογισμικό, περιφερειακά. Με προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Η προσφερόμενη θέση είναι πλήρους απασχόλησης. Στο info_istore@icloud.com μπορείτε να στείλετε βιογραφικό σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την συγκεκριμένη θέση εργασίας.

 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΩΛΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εντός του Empoli Outlet της Νέας Ιωνίας, στο κατάστημα παιδικών ρούχων “Sam 013” αναζητείται πωλήτρια για μερική απασχόληση. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ως πωλήτρια, στείλτε βιογραφικό στο ionia.sam013@gmail.com. Όσοι μένετε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και διαθέτετε δίπλωμα οδήγησης, σκεφτείτε να εργαστείτε ως αποθηκάριος σε μία βιοτεχνία ενδυμάτων που ασχολείται με εξαγωγές  γυναικείων ρούχων. Στείλτε βιογραφικό στο maria@kikisng.gr.

ΔΥΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δικηγορική εταιρεία που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας αναζητά δύο υπαλλήλους για γραμματειακή υποστήριξη. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις εργασίας θα πρέπει να έχουν εργασιακή προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών σε γραμματειακή υποστήριξη, να γνωρίζουν άριστα το MS Office και το Outlook και πολύ καλά την αγγλική γλώσσα. Στο email lawfirm.athens.job@gmail.com γίνεται η αποστολή των βιογραφικών.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΩΝ

Μία καμαριέρα αναζητά ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας για πλήρη απασχόληση. Μπορείτε να στείλετε βιογραφικό στο suites@enattica.com ή να τηλεφωνήσετε στο 2155101820 για να ενημερωθείτε περισσότερο γι’ αυτή την θέση εργασίας. Καμαριέρα αναζητά και το ξενοδοχείο Boutique Privee Santorini που βρίσκεται στην Σαντορίνη. Εάν:

 • διαθέτετε εργασιακή προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση σε ξενοδοχείο,
 • γνωρίζετε να παρασκευάζετε και να προετοιμάζετε απλά γεύματα,
 • σέβεστε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και
 • είστε υπεύθυνοι, ομαδικοί, εργατικοί, παρατηρητικοί, μεθοδικοί, επικοινωνιακοί στείλτε το βιογραφικό σας στο cvgroupofcompanies.amdtelecom@gmail.com.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ξενοδοχείο που βρίσκεται στον Πλαταμώνα επιθυμεί να προσλάβει έναν υπάλληλο υποδοχής. Ο κατάλληλος για την θέση πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και να έχει προϋπηρεσία. Εάν γνωρίζει και άλλες ξένες γλώσσες θα είναι ένα επιπλέον προσόν για αυτή την θέση εργασίας. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στον Πλαταμώνα στείλτε βιογραφικό στο hotel@hotelzeus.gr. Στην Σαντορίνη, ακόμη, αναζητείται για πρόσληψη ένας ρεσεψιονίστ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στο τηλέφωνο 6944308058.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Εάν θέλετε να εργαστείτε στη Μήλο, μπορείτε να εργαστείτε ως καμαριέρα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Για να προσληφθείτε θα πρέπει να έχετε διετή εμπειρία σε παρόμοια θέση εργασίας, να γνωρίζετε ελληνικά μα και να έχετε συστάσεις. Η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι προαιρετική. Στείλτε βιογραφικό στο pollonia.studios@gmail.com. Ξενοδοχείο στην Ρόδο αναζητά για πρόσληψη μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2021:

 • μία γυναίκα μέχρι 45 ετών για να καθαρίζει δωμάτια,
 • μία γυναίκα για το μπαρ που να γνωρίζει service και αγγλικά και
 • μία γυναίκα που να γνωρίζει μαγειρική για να εργαστεί στην κουζίνα. Η υποβολή βιογραφικών γίνεται στο naturistangelgr@gmail.com.
ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ YAVA ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΚΑΣ

Ένας graphic designer θα προσληφθεί στα γυμναστήρια YAVA Fitness Centers. Το άτομο που θα προσληφθεί θα σχεδιάζει και θα δημιουργεί διαφημιστικές ενέργειες. Εάν γνωρίζετε προγράμματα επεξεργασίας ψηφιακού υλικού σε περιβάλλον Mac OS, αγγλικά και έχετε εμπειρία στην δημιουργία digital content, στείλτε βιογραφικό στο info@yava.gr γράφοντας στο θέμα του email τον κωδικό της ειδικότητας, δηλαδή D.Y.F.C. Προσωπικό αρκετών ειδικοτήτων επιθυμεί να προσλάβει αυτό το διάστημα η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ. Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία παραγωγής προϊόντων ζύμης και ζαχαροπλαστικής ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ θα προσλάβει:

 • Βοηθούς ζαχαροπλάστη στην Αργυρούπολη,
 • Πωλητές στο Λαγονήσι, στην Γλυφάδα, στην Καλλιθέα, στην Αγία Παρασκευή, στα Γλυκά Νερά και στα Κάτω Πατήσια,
 • Barista στο Λαγονήσι, στη Γλυφάδα, στο Περιστέρι, στο Χολαργό και στα Βριλήσσια και
 • Αποθηκάριους στο Κορωπί. Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σε αυτή την εταιρεία, στείλτε το βιογραφικό στο hr@apollonion-bakery.gr.

Τέλος, διαθέσιμες θέσεις εργασίας υπάρχουν στην βιομηχανία τροφίμων Παπαδόπουλος, στην βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων Κρι Κρι και στο Πλαίσιο Computers A.E.B.E.  Εάν επιθυμείτε να προσληφθείτε στις συγκεκριμένες εταιρείες, βιαστείτε να αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση