Επιχειρήσεις: Ποιες ανακοίνωσαν νέες προσλήψεις | jobstoday.gr

Επιχειρήσεις: Ποιες ανακοίνωσαν νέες προσλήψεις

Σε νέες προσλήψεις προσωπικού ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν αρκετές ιδιωτικές επιχειρήσεις. Στην λίστα που ετοίμασε το jobstoday.gr μπορείτε να πληροφορηθείτε για αυτές και να στείλετε το βιογραφικό σας, εφόσον ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σε κάποια από τις ακόλουθες εταιρείες.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ “VODAFONE”

Στην “Vodafone υπάρχουν νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν, θα υπογράψουν συμβάσεις πλήρους απασχόλησης. Στην επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης εδώ, θα ενημερωθείτε πιο αναλυτικά για τις ειδικότητες που αναζητούνται. Ο όμιλος επιχειρήσεων “Σαρακάκη”, θα προχωρήσει σε προσλήψεις εργαζομένων στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ “ΣΑΡΑΚΑΚΗ”

Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη επιθυμεί να προσλάβει ένα βοηθό μηχανικό χωματουργικών οχημάτων. Ο ιδανικός υποψήφιος για την θέση θα πρέπει να έχει αποφοιτήσει από ΙΕΚ ή ΤΕΙ με ειδικότητα ηλεκτρολόγου-μηχανικού οχημάτων, να έχει εργασιακή εμπειρία σε παρόμοια θέση, να γνωρίζει καλά αγγλικά και Η/Υ και να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Αναζητείται και ένας μηχανικός γεωργικών μηχανημάτων και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ “ΣΑΡΑΚΑΚΗ”

Ακόμη, ο ίδιος όμιλος επιχειρήσεων θα προσλάβει στην Αθήνα:

 ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ

Η ελληνική επιχείρηση επίπλων “Μαρμαρίδης” ανακοίνωσε την πρόσληψη νέων υπαλλήλων για τα καταστήματα της. Στην Αθήνα αναζητούνται:

  • Πωλητές επίπλων: Η εργασιακή εμπειρία σε πωλήσεις είναι επιθυμητή για τους υποψήφιους. Μπορείτε να στείλετε βιογραφικό στο marmaridispolitis@gmail.com,
  • Βοηθοί για παραδόσεις επίπλων: Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο email marmaridisvoithos@gmail.com. Βοηθούς αποθήκης και παραδόσεων επίπλων και πωλητές θα προσληφθούν στην Θεσσαλονίκη. Αν ενδιαφέρεστε για την θέση του βοηθού, στείλτε βιογραφικό στο email: marmaridisvoithos@gmail.com ενώ για την θέση του πωλητή στο email marmaridispolitis1@gmail.com.
ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Νέες προσλήψεις θα υπάρξουν και σε σούπερ μάρκετ της χώρας. Στα “Lidl” υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων όπως καθαριστής/τρια καταστήματος, υπάλληλος καταστήματος, υπάλληλος ταξινόμησης εμπορεύματος, υπάλληλος αποθήκης, βοηθός υποδιευθυντή και χειριστή ανυψωτικών μηχανημάτων. Εδώ, έχετε την δυνατότητα να δείτε όλες τις θέσεις εργασίας και να στείλετε το βιογραφικό σας. Διαθέσιμες θέσεις εργασίας υπάρχουν στο σούπερ μάρκετ “ΑΒ Βασιλόπουλο” και στο “My Market”.

ΝΕΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ‘CELESTINO’

Νέοι οδηγοί/διανομείς θα προσληφθούν στην εταιρεία γυναικείων ρούχων “Celestino στην Αθήνα για να διανέμουν παραγγελίες του e-shop. Εάν διαθέτετε απολυτήριο λυκείου και επιθυμείτε να εργαστείτε ως διανομέας, κάντε αίτηση εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ “ISTORM”

Η επιχείρηση iStorm” που είναι υπεύθυνη για την επισκευή προϊόντων της Apple ανακοίνωσε πως θα προσλάβει για τα καταστήματα που βρίσκονται στην Αθήνα:

  • Πωλητές μερικής και πλήρους απασχόλησης και
  • Technical support πλήρους απασχόλησης. Για το κατάστημα της Ρόδου θα προσληφθούν πωλητές μερικής απασχόλησης. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις προαναφερθέντες θέσεις εργασίας, στείλτε το βιογραφικό σας στο email hr@istorm.gr.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ “ΓΡΗΓΟΡΗ”

Νέες προσλήψεις θα υπάρξουν και στην αλυσίδα καταστημάτων γρήγορου φαγητού και καφέ “Γρηγόρης”. Πιο συγκεκριμένα:

  • Στο Γουδί θα προσληφθούν υπεύθυνοι καταστημάτων,
  • Στην Παλλήνη πωλητές,
  • Στην Ελευσίνα, στον Ασπρόπυργο, στον Πειραιά, στο Ελληνικό, στην Αργυρούπολη, στους Αμπελόκηπους, στο Μαρούσι, στο Χαλάνδρι, στον Γέρακα και στον Άγιο Στέφανο, barista και
  • Στην Ηλιούπολη διανομείς. Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό.
BARISTA, ΠΩΛΗΤΕΣ & ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΙ ΣΤΟ “ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ”

Πωλητές, barista και αποθηκάριοι αναζητούνται και από την εταιρεία “Απολλώνιον” που παράγει προϊόντα ζύμης και ζαχαροπλαστικής και έχει αναπτύξει μία αλυσίδα καταστημάτων. Για την θέση των αποθηκάριων, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι μέχρι 36 χρόνων. Στο hr@apollonion-bakery.gr μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ “ESA SECURITY”

Στην “ESA Security Solutions S.A” παρέχονται λύσεις ασφαλείας και αυτή την περίοδο αναζητά να προσλάβει HR Administrative Assistant, χειριστές κέντρου ελέγχου και λήψης σημάτων και προσωπικό ασφαλείας. Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες που αναζητούνται.

ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ “EQUAL SOCIETY

Στην “Equal Society” θα προσληφθεί ένα στέλεχος επικοινωνίας για να προωθεί και αναδεικνύει τις δράσεις του οργανισμού και ένας web developer. Εάν ενδιαφέρεστε για την θέση του στελέχους, στείλτε το βιογραφικό σας στο email info@equalsociety.gr γράφοντας στο θέμα τον κωδικό ΣΤ/Επικ. Στο ίδιο email στείλτε το βιογραφικό σας για την άλλη θέση εργασίας με την ένδειξη W/D 2021.

Τέλος, ένας υπάλληλος αποθήκης θα προσληφθεί στην εταιρεία “Ορφευς Βεϊνόγλου” που εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής. Ο ενδιαφερόμενος για την θέση, θα πρέπει να έχει απολυτήριο λυκείου, εργασιακή εμπειρία και να γνωρίζει να χρησιμοποιεί scanner. Η υποβολή βιογραφικών γίνεται στο email hrsnrsolutions@gmail.com

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση