Δημόσιο: Οι θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν | jobstoday.gr

Δημόσιο: Οι θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν

Νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν στο δημόσιο τομέα, στο τέλος του πρώτου δεκαπενθημέρου του Νοεμβρίου. Όσοι επιθυμούν να βρουν μία νέα δουλειά, μπορούν να διαβάσουν προσεκτικά την παρακάτω λίστα με όλες τις προσλήψεις που ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ

Στην Γλυφάδα υπάρχουν τέσσερις κενές θέσεις εργασίας για φύλακες κοιμητηρίου και έξι κενές θέσεις για προσωπικό καθαριότητας. Όσοι θέλουν να καλύψουν κάποια από τις παραπάνω θέσεις, πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 στο e.pantouvaki@glyfada.gr ή στο p.karouzou@glyfada.gr. Η αίτηση θα πρέπει να έχει φυσική υπογραφή, διαφορετικά δεν θα γίνει δεκτή. Στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα προσληφθούν 115 εργαζόμενοι για την απογραφή γεωργίας και κτηνοτροφίας στην Κεντρική Υπηρεσία. Συγκεκριμένα, χρειάζονται άτομα με ειδικότητα ΠΕ/ΤΕ στατιστικών και ΔΕ πληροφορικής. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να το στείλουν στο elstatsox1@statistics.gr.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Ο “Οργανισμός  Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Αμαρυσία Άρτεμις” στο Μαρούσι Ν. Αττικής, θα προσλάβει ένα παιδίατρο, δύο βρεφονηπιοκόμους, ένα ψυχολόγο, ένα κοινωνικό λειτουργό και δύο νοσηλευτές. Όσοι ενδιαφέρονται για κάποια από τις θέσεις εργασίας, καλούνται να στείλουν τα δικαιολογητικά τους μαζί με το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 ή στο email okoipada@maroussi.gr ή συστημένα στα γραφεία του οργανισμού Παλαιολόγου 9, Μαρούσι, Τ.Κ. 15124 υπόψη κ. Κ. Γεωργάκη.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στον δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, θα υπάρξουν τριάντα τέσσερις προσλήψεις. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 27 εργάτες καθαριότητας – συνοδοί απορριμματοφόρου, δύο ηλεκτρολόγοι και πέντε οδηγοί απορριμματοφόρου. Οι υποψήφιοι, χρειάζεται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους στο info@loutraki.gr. 14 νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν στο μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και του Λευκού Πύργου στην Θεσσαλονίκη. Έτσι, θα προσληφθούν:

  • 12 άτομα ειδικότητας ΔΕ φύλαξης-πληροφόρησης ημερησίων φυλακών αρχαιοτήτων
  • 2 άτομα βοηθητικού προσωπικού – καθαριότητας. Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, χρειάζεται να υποβάλουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 στο mbp@culture.gr.
ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύο άτομα ειδικότητας αρχαιολόγων, ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού- Οικονομικού και ένας εξειδικευμένος εργάτης θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας με τρίμηνη σύμβαση εργασίας. Όσοι ενδιαφέρονται για τις παραπάνω θέσεις εργασίας, πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στο efaeuv@culture.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Αρεθούσης και Ι. Κιαπέκου 1, Τ.Κ. 34133 μέχρι και τις 20/11/2020.

52 ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- 2 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Για την καθαριότητα σχολικών αιθουσών, θα προσληφθούν πενήντα δύο εργαζόμενοι στον δήμο Αθηναίων. Η σύμβαση εργασίας των νεοπροσληφθέντων θα λήξει στο τέλος του διδακτικού έτους. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στο soxproslipsi@athens.gr μέχρι και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020. Δύο ηλεκτρολόγοι με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας θα προσληφθούν στον Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας -Μεσσήνης. Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά στο sydmkk@otenet.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Περρωτού και Μαντίκλου 15, Τ.Κ. 24133, Καλαμάτα.

14 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δέκα τέσσερις καθηγητές εικαστικών και καλλιτεχνικών σπουδών, θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας -Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα. Όσοι ενδιαφέρονται για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις στα γραφεία της Δημοτικής Πινακοθήκης καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 μετά από τηλεφωνικό ραντεβού ή συστημένα στην διεύθυνση: Γ. Παπανδρέου 2, 41334 Λάρισα. Για περισσότερες πληροφορίες, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2410623615 και 2410670496.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Είκοσι γεωπόνοι και εφτά κτηνίατροι θα προσληφθούν άμεσα στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά στο proslipseis@elga.gr μέχρι τις 18/11/2020. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν εδώ. Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου καλούνται να υποβάλουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 στο ptapatt@patt.gov.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Συγγρού 15-17, Τ.Κ. 11743, υπόψη κ. Α. Κωνσταντινόπουλου, όσοι θέλουν να προσληφθούν στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής. Συγκεκριμένα, ζητούνται τρεις εργαζόμενοι ΠΕ Οικονομικής κατεύθυνσης, ένας εργαζόμενος ΠΕ Περιφερειακής Ανάπτυξης, δύο εργαζόμενοι ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού και δύο καθαρίστριες.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Στις Σέρρες, αναζητούνται 7 άτομα ειδικότητας ΠΕ Εικαστικών για να καλύψουν τις ανάγκες του εικαστικού εργαστηρίου “ΑΡΤΙΟ”. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.6 και να το στείλουν με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 34, 62122, Σέρρες, υπόψη κ. Ν. Στρατουδάκη. Δύο ιατροί νευρολόγοι θα προσληφθούν στην Καλαμαριά για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις ευάλωτες ομάδες του δήμου. Οι υποψήφιοι πρέπει να στείλουν συστημένα τα εξής δικαιολογητικά:

  • αντίγραφο πτυχίου,
  • αντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος,
  • αντίγραφο τίτλου ειδικότητας,
  • βιογραφικό,
  • αντίγραφο βεβαίωσης από τον ιατρικό σύλλογο όπου είναι εγγεγραμμένοι και
  • αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας στην διεύθυνση: Αγίου Νικολάου και Μικρουλέα, Καλαμαριά, Τ. Κ.55132.

Εάν καμία από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, δεν ήταν η κατάλληλη για σένα,  δεν χρειάζεται να απογοητευτείς. Έλεγξε ξανά το βιογραφικό σου, βεβαιώσου πως δεν υπάρχουν λάθη σε αυτό και επισκέψου ξανά το jobstoday.gr τις επόμενες ημέρες. Τότε θα υπάρξουν καινούριες θέσεις εργασίας.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση