Δημόσιο: Οι νέες προσλήψεις που ανακοινώθηκαν

Με αισιοδοξία φεύγει το δύσκολο 2020 καθώς ανακοινώθηκαν από τους δήμους της χώρας νέες προσλήψεις εργαζομένων. Εάν θέλεις η νέα χρονιά να σε βρει με μια νέα δουλειά, τσέκαρε την παρακάτω λίστα με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

44 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου αναζητά 44 νέους εργαζομένους για να προσλάβει με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Πιο αναλυτικά, θα προσληφθούν:

 • δύο χειριστές μηχανημάτων,
 • δέκα πέντε συνοδοί απορριμματοφόρων,
 • πέντε οδηγοί απορριμματοφόρων,
 • δέκα εργάτες καθαριότητας,
 • δύο άτομα για βοηθητικό προσωπικό κοιμητηρίων και
 • δέκα εργάτες γενικών καθηκόντων για τα κοιμητήρια. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση που θα βρουν στο site του δήμου στη ηλεκτρονική διεύθυνση: prokirikseis@oraiokastro.gr μέχρι τις 30/12/2020 στις 23:59.
ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΑΝΝΟΥ

Έξι άτομα, ειδικοτήτων ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών, ΥΕ Εργατών Ύδρευσης και ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, αναζητά ο δήμος Βιάννου για πρόσληψη. Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν την αίτηση στο γραφείο προσωπικού του δήμου και πρέπει να την υποβάλουν στο ίδιο μέρος μέχρι την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 14:00 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να καλέσεις στο 2895340163.

3 ΝΕΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Τρεις φύλακες κτιρίων θα προσληφθούν άμεσα στην Πάτρα με δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς στη συγκεκριμένη πόλη, μπορείς να στείλεις το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 συστημένα στην ακόλουθη διεύθυνση: Παντανάσσης 30, Τ.Κ.2622, Πάτρα, υπόψιν κ. Βασιλικής Κοτσάλου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 2613610235.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

Για να υλοποιηθεί η δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” θα προσληφθούν στον δήμο Άργους-Μυκηνών ένας βρεφονηπιοκόμος και πέντε καθαριστές. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να το στείλουν ηλεκτρονικά στο dimos@argos.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: δήμος Άργους- Μυκηνών, Καποδιστρίου 9-11 και να το απευθύνουν στην κ. Ιωάννα Σαλεσιώτου ή στην κ. Μαρίνα Θεοδωροπούλου. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν στον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας Νέας Ιωνίας. Ο μισθός των προσληφθέντων θα καλύπτεται από την καταβολή αντιτίμου των ωφελούμενων δημοτών μέχρι και τις 30/6/2021. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αναζητήσουν τις αιτήσεις εδώ και να τις υποβάλουν ηλεκτρονικά στο pgiouvanoglou@neaionia.gr. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται το διάστημα: 29/12/2020-7/1/2021. Διάβασε την προκήρυξη για να μάθεις τις ειδικότητες που αναζητούνται.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Εννιά εργάτες καθαριότητας, τέσσερις οδηγοί και ένας χειριστής εκσκαφέα θα προσληφθούν στο δήμο Νοτίου Πηλίου. Οι συμβάσεις των νεοπροσληφθέντων θα διαρκέσουν οκτώ μήνες. Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, στείλε την αίτηση σου στο dimos.notiou.piliou@gmail.com. Στο δήμο Αιγιαλείας υπάρχουν 36 νέες θέσεις εργασίας που θα καλυφθούν άμεσα. Συγκεκριμένα αναζητούνται:

 • εννιά νηπιαγωγοί
 • τρεις παιδαγωγοί
 • ένας παιδαγωγός ειδικής αγωγής,
 • ένας γυμναστής,
 • ένας καθηγητής εικαστικών,
 • ένας κοινωνιολόγος,
 • δύο φιλόλογοι,
 • ένας κοινωνικός λειτουργός,
 • δύο άτομα πληροφορικής,
 • ένας μουσικός,
 • ένας λογοθεραπευτής,
 • πέντε βρεφονηπιοκόμοι,
 • τρεις βοηθοί βρεφονηπιοκόμων,
 • τρεις μάγειρες και
 • δύο εργάτες γενικών καθηκόντων. Εάν έχεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υπέβαλε το έντυπο  ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 στο email: npdd@aigialeia.gov.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Νικολάου Πλαστήρα 11, Τ.Κ. 25100 Αίγιο και να την απευθύνουν στην κ. Χρυσούλα Παπαχριστοδουλοπούλου. Η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021.
ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

Στην Δράμα θα προσληφθούν άμεσα ένας νοσηλευτής, δύο κοινωνικοί επιμελητές και δύο άτομα βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς στην Δράμα, υπέβαλε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και στείλε το συστημένα μέχρι τις 4/1/12021 μαζί με τα δικαιολογητικά σου στην διεύθυνση: Διοικητηρίου 11, ΤΚ 66133, Δράμα. Για να ενημερωθείς περισσότερο, μπορείς να καλέσεις στο τηλέφωνο 2521032722 ή στο τηλέφωνο 2521024464.

18 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ

Στο δήμο Κρωπίας αναζητούνται δώδεκα εργάτες καθαριότητας και έξι οδηγοί απορριμματοφόρων για να προσληφθούν. Θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν την αίτηση στο email: dimitralioulia@yahoo.com ή συστημένα στην διεύθυνση: Βασ. Κωνσταντίνου 47, Τ.Κ. 19400, Κορωπί Ν. Αττικής μέχρι τις 8/1/2021. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 2106026272.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ

Είκοσι οκτώ γυμναστές θα προσληφθούν από τον δήμο Θέρμης για να υλοποιηθούν τα πρόγραμμα άθλησης για όλους. Οι προσληφθέντες θα αμείβονται με ωρομίσθια και η σύμβαση τους θα διαρκέσει οκτώ μήνες. Εάν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη εργασία και έχεις τα απαραίτητα προσόντα μπες εδώ για να βρεις την αίτηση και να την υποβάλεις στο deppath@thermi.gr. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι: 28/12/2020-12/1/2021. Στην υπηρεσία Ασύλου θα καλυφτούν άμεσα πενήντα τέσσερις νέες θέσεις εργασίας. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

Αυτές ήταν οι προσλήψεις που ανακοινώθηκαν την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Εάν ήσουν λιγότερο τυχερός στην εύρεση εργασίας το 2020, μη χάνεις την ελπίδα σου. Θα υπάρξουν νέες δουλειές με την είσοδο του 2021.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση