Δημόσιο - Ιδιωτικό: Πού γίνονται προσλήψεις | jobstoday.gr

Δημόσιο – Ιδιωτικό: Πού γίνονται προσλήψεις

Αν παραιτήθηκες ή απολύθηκες πρόσφατα, αν ψάχνεις ανεπιτυχώς μία νέα εργασία εδώ και καιρό, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Θα πραγματοποιηθούν νέες προσλήψεις εργαζομένων αυτό το διάστημα στο δημόσιο και στο ιδιωτικό τομέα. Όσες ανακοινώθηκαν, παρουσιάζονται στο κείμενο που ακολουθεί για να βοηθήσει κάθε άνεργο που ψάχνει δουλειά αυτή την περίοδο.

 

25 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Στο Αιγάλεω αναζητούνται για πρόσληψη είκοσι πέντε άτομα που θα καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Πιο αναλυτικά, θα συνάψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας δύο ηλεκτρολόγοι, τρεις οδηγοί και είκοσι εργάτες καθαριότητας. Η υποβολή αιτήσεων, εάν επιθυμείς να εργαστείς σε αυτό το δήμο, είναι μέχρι τις 14 Μαρτίου 2022. Έχεις την δυνατότητα να υποβάλεις την αίτηση στο email idax_aigaleo@yahoo.gr, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μάθεις στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου εδώ.

15 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ

Σε 15 νέες προσλήψεις θα προχωρήσει η ΔΕΗ και οι προσληφθέντες θα βοηθήσουν να καλυφθούν διάφορες ανάγκες. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι:

 • Μηχανολόγος μηχανικός (δύο άτομα)
 • Ηλεκτρονικός μηχανικός και μηχανικός αυτοματισμού (δύο άτομα)
 • Μηχανοτεχνικός αεριοστρόβιλων (εφτά) και
 • Ηλεκτροτεχνικός σταθμών- υποσταθμών (τέσσερα άτομα). Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 έχει ορισθεί ως η τελευταία ημέρα υποβολής δικαιολογητικών. Για να ενημερωθείς περισσότερο για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, κάνε κλικ εδώ.
 ΑΛΙΜΟΣ: 15 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

14 εργαζόμενοι θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα στους παιδικούς σταθμούς του Αλίμου. Όσοι προσληφθούν, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Εάν έχεις την ειδικότητα ΤΕ Προσχολικής Ηλικίας ή είσαι βοηθός βρεφοκόμου διάβασε προσεκτικά την προκήρυξη εδώ και στείλε την αίτηση σου έως την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022.

2 ΝΕΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Στον Βύρωνα υπάρχουν δύο κενές θέσεις γυμναστών στα προγράμματα «Άθληση για όλους». Εάν θέλεις να εργαστείς εκεί, χρειάζεται να στείλεις τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

 • Αίτηση,
 • Βιογραφικό,
 • Φωτοαντίγραφο πτυχίου,
 • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας,
 • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
 • Βεβαίωση ανεργίας,
 • Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία στην διεύθυνση Δημητρίου Καραολή 3644 ΤΚ 16233.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 21 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

21 νέοι γυμναστές θα προσληφθούν και στο δήμο της Καλλιθέας για να υλοποιηθούν με επιτυχία τα προγράμματα «Άθληση για όλους». Οι προσληφθέντες θα αμείβονται ωριαία και θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας για οκτώ μήνες. Εάν ενδιαφέρεσαι για αυτή την θέση εργασίας, μπες στο επίσημο ιστότοπο του δήμου www.kallithea.gr συμπλήρωσε την αίτηση και υπέβαλε την συστημένα στη ταχυδρομική διεύθυνση Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις δήμου Καλλιθέας, Τ.Θ. 78514, Τ.Κ. 17603.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 8 ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ

Ακόμη, στο δήμο Δομοκού, υπάρχουν οκτώ κενές θέσεις υδρονομέων άρδευσης. Αν έχεις την ελληνική ιθαγένεια, αν είσαι άνω των 23 ετών και κάτω των 60 και γνωρίζεις ανάγνωση και γραφή, έχεις την δυνατότητα να υποβάλεις τα δικαιολογητικά σου στο email proslipsis@domokos.gr μέχρι και την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ

Το ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη επιθυμεί να προσλάβει σύντομα μία δραματοθεραπεύτρια ή έναν δραματοθεραπευτή. Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να διαθέτει πτυχίο τέχνης (από ανώτερη ή ανώτατη σχολή) και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη δραματοθεραπεία. Όποιος προσληφθεί, θα εργάζεται 16 ώρες εβδομαδιαίως. Η προϋπηρεσία είναι απαραίτητη. Εάν έχεις τα απαιτούμενα προσόντα και θέλεις να εργαστείς σε αυτό το ίδρυμα, στείλε το βιογραφικό σου στο email lilian.voudouri@outlook.com μέχρι και την 11η Μαρτίου 2022.

 Τέλος, νέο προσωπικό θα προσληφθεί στα καταστήματα με αθλητικά είδη “Zakcret Sports”. Για να δεις τις ειδικότητες που ζητούνται και για να υποβάλεις το βιογραφικό σου, κάνε κλικ εδώ.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση