Αναζήτηση εργασίας: Πού γίνονται νέες προσλήψεις | jobstoday.gr

Αναζήτηση εργασίας: Πού γίνονται νέες προσλήψεις

Η αναζήτηση εργασίας είναι μία αρκετά ψυχοφθόρα διαδικασία που όλοι έχουμε βιώσει ή εξακολουθούμε να βιώνουμε, έως ότου βρούμε την εργασία που ονειρευόμαστε. Εάν αναζητάτε μία δουλειά αυτή την περίοδο, διαβάστε τις παρακάτω γραμμές για να ενημερωθείτε πού γίνονται νέες προσλήψεις.

146 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε νέες προσλήψεις θα προχωρήσει άμεσα το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Θα προσληφθούν 146 άτομα και μπορούν να υποβάλλουν αίτηση όσοι έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ αλλά και οι απόφοιτοι του Λυκείου. Το νέο προσωπικό, θα πρέπει να μπορεί, αν του ζητηθεί, να εργαστεί στην Θεσσαλονίκη από τις 4 Νοεμβρίου μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2021. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα. Στην προκήρυξη υπάρχουν αναλυτικά οι ειδικότητες που ζητούνται για πρόσληψη.

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: 21 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Είκοσι νέες προσλήψεις θα υπάρξουν στο Διδυμότειχο για να καλύψουν ανάγκες του τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων. Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται:

  • Ένας νοσηλευτής,
  • Ένας ηλεκτρολόγος,
  • Ένας υδραυλικός,
  • Τέσσερις μάγειρες,
  • Τέσσερις τραπεζοκόμοι,
  • Τέσσερις λαντζέρηδες,
  • Πέντε καθαριστές. Όσοι υποβάλλουν αίτηση για κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, πρέπει να είναι από 18 μέχρι 65 ετών. Διαβάστε εδώ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να στείλετε ταχυδρομικώς, εάν ενδιαφέρεστε να προσληφθείτε.
2 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής θα προσληφθεί ένας νέος αρχαιολόγος και ένας νέος εργάτης με τρίμηνη σύμβαση εργασίας. Για την ειδικότητα του αρχαιολόγου, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ιστορίας-αρχαιολογίας και να είναι ειδικευμένοι στην αρχαιολογία και την ιστορία της τέχνης, να γνωρίζουν αγγλικά ή ιταλικά, ή γαλλικά ή γερμανικά,  χειρισμό Η/Υ και να έχουν τουλάχιστον εξάμηνη εργασιακή εμπειρία. Για την θέση του εργάτη, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης και να έχουν εξάμηνη εργασιακή εμπειρία. Η Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 θεωρείται η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων.

40 ΝΕΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εφτά νέες προσλήψεις θα υπάρξουν και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους. Ο δήμος Κοζάνης ανακοίνωσε την πρόσληψη σαράντα νέων ωρομίσθιων καθηγητών για να καλύψουν τις ανάγκες του Δημοτικού Ωδείου και του Εικαστικού και Φωτογραφικού Εργαστηρίου του δήμου. Στην προκήρυξη, μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ειδικότητες που αναζητούνται και να υποβάλλετε ταχυδρομικά την αίτηση σας μέχρι την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021.

 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Εάν αναζητάτε εργασία και βρίσκεστε στα Χανιά, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση για πρόσληψη στον Δήμο Πλατανιά. Έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν όσοι έχουν πτυχίο ΤΕΙ και οι απόφοιτοι του Λυκείου. Θα προσληφθούν 13 νέα άτομα και θα εργαστούν για δύο μήνες. Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Πύργου ανακοίνωσε πως θα προβεί σε πρόσληψη ενός οικονομολόγου και ενός τεχνικού υπολογιστών.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ & ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης θα προχωρήσει σε έξι προσλήψεις για να καλύψει κενές θέσεις εργασίας και ο δήμος Μονεμβασιάς σε δύο νέες προσλήψεις. Οι νεοπροσληφθέντες θα εργαστούν για οκτώ μήνες. Επίσης, τέσσερις νέους οδηγούς Γ΄ κατηγορίας και δύο εργάτες καθαριότητας αναζητά να προσλάβει ο δήμος Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας.

2 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ανακοίνωσε πως θα προσλάβει δύο νέους εργαζόμενους για να υλοποιήσουν το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Urbact III που θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2022. Διαβάστε στην προκήρυξη τα απαιτούμενα προσόντα για την πρόσληψη και εάν θέλετε μία από αυτές τις θέσεις εργασίας, στείλτε συστημένα αίτηση στην διεύθυνση: Ασκληπιού 18, Τ.Κ. 421 31 και απευθύνετε την στην διεύθυνση διοικητικών υπηρεσιών, τμήμα ανθρώπινου δυναμικού υπόψιν κ. Χρήστου Βαβίτσα.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ & ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Πατρέων θα ενισχυθεί άμεσα με τρεις νέους εργαζόμενους. Οι ειδικότητες που αναζητούνται είναι:

  • Διοικητικού-Οικονομικού
  • Γενικών Καθηκόντων και
  • Βοηθό Μάγειρα. Ακόμη, δεκαοκτώ προσλήψεις θα υπάρξουν στον δήμο της Ορεστιάδας και μία πρόσληψη στον δήμο της Ιθάκης. Μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερέστατα για τις θέσεις εργασίας και τα απαιτούμενα προσόντα στις προκηρύξεις εδώ, εδώ και εδώ.

Τέλος, σε προσλήψεις τριών καθηγητών χορού και ενός εργάτη καθαριότητας θα προχωρήσει ο δήμος της Καλλιθέας και ο δήμος Λάρισας θα προσλάβει τριάντα εφτά νέους μουσικούς. Αν επιθυμείτε να εργαστείτε σε κάποιον από τους παραπάνω δήμους, διαβάστε εδώ, εδώ και εδώ.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση