Αναζητάτε εργασία; Μάθετε για τις νέες προσλήψεις | jobstoday.gr

Αναζητάτε εργασία; Μάθετε για τις νέες προσλήψεις

Αναζητάτε νέα εργασία; Ενδιαφέρεστε να εργαστείτε ως σχολικός καθαριστής το φθινόπωρο που πλησιάζει; Το παρόν κείμενο θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις νέες προσλήψεις εργαζομένων που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε το προσεκτικά και μη παραλείψετε να κάνετε αίτηση για την θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει.

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ-ΚΡΕΣΤΑΙΝΑ

Στο δήμο Ιθάκης θα προσληφθούν πέντε νέοι καθαριστές σχολικών μονάδων μερικής απασχόλησης. Όσοι ενδιαφέρονται για αυτή την θέση εργασίας, χρειάζεται να υποβάλλουν συμπληρωμένη την αίτηση ΣΟΧ. 2/2021 στο ef.varvarigos@ithaki.gr μέχρι την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021. Σε δώδεκα προσλήψεις σχολικών καθαριστών θα προχωρήσει ο δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστενών για το επόμενο σχολικό έτος. Εάν επιθυμείτε να προσληφθείτε στο συγκεκριμένο δήμο, υποβάλλετε συνημμένα την αίτηση 1/2021 στο email dkresten@otenet.gr.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ

Ο δήμαρχος Θέρμου ανακοίνωσε πως θα προσλάβει τέσσερις νέους εργαζόμενους που θα είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα των σχολείων του δήμου. Οι νεοπροσληφθέντες θα απασχολούνται μερικώς με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Οι υποψήφιοι για την θέση εργασίας πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση ΣΟΧ 2/2021 και να την στείλουν στο email dthermo@otenet.gr μέχρι την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021.

12 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Ακόμη, ο δήμος Τήνου αποφάσισε να προβεί σε δώδεκα νέες προσλήψεις εργαζομένων. Όσοι προσληφθούν, θα αναλάβουν την καθαριότητα των σχολικών μονάδων του δήμου. Οι πέντε από τους δώδεκα σχολικούς καθαριστές, θα εργάζονται 4 ώρες ημερησίως και οι δύο από αυτούς θα εργάζονται τρεις ώρες καθημερινά. Οι υπόλοιποι πέντε καθαριστές θα έχουν σύμβαση πλήρους απασχόλησης, δηλαδή θα εργάζονται 6,5 ώρες την ημέρα. Μέχρι τις 26 Αυγούστου 2021, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά την αίτηση 2/2021 στο dt.prosopiko@1516.syzefxis.gov.gr.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ν. ΙΩΝΙΑ

Δέκα οκτώ σχολικοί καθαριστές μερικής απασχόλησης θα προσληφθούν στην Κάλυμνο το επόμενο χρονικό διάστημα. Όσοι θέλουν να εργαστούν σε αυτό το νησί για το σχολικό έτος 2021-2022 μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση ΣΟΧ2/2021/10385/18-08-2021 έως τις 25/8/2021 στο email daok@kalymnos.gr. Περισσότερες πληροφορίες έχετε την δυνατότητα να μάθετε στην προκήρυξη. Για την καθαριότητα των σχολείων του δήμου Νέας Ιωνίας, αποφασίστηκε να προσληφθούν 40 άτομα πλήρους απασχόλησης και 4 άτομα μερικής. Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να συμπληρώσουν την αίτηση ΣΟΧ1/2021 και να την υποβάλλουν στο prokirixeis@neaionia.gr μέχρι την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021.

79 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

78 άτομα με τρίωρη απασχόληση και 1 άτομο εξάωρης απασχόλησης θα προσληφθούν στην Άρτα για να καθαρίζουν τα σχολεία του δήμου κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2021-2022. Μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτηση 18025/20.08.2021 στο dimos@arta.gr, αν θέλετε να εργαστείτε εκεί. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί η Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021.

53 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Ο δήμος Πύργου ανακοίνωσε πως υπάρχουν 53 κενές θέσεις εργασίας που σύντομα θα καλυφθούν. Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται νέοι εργαζόμενοι για την καθαριότητα των σχολείων του δήμου. Οι 30 από τους 53 νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση μερικής και οι υπόλοιποι πλήρους απασχόλησης. Διαβάστε την προκήρυξη, ώστε να ενημερωθείτε πού πρέπει να υποβάλλετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 24 ΝΕΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Αυτή την περίοδο, μερικοί δήμοι της χώρας, εκτός από την πρόσληψη σχολικών καθαριστών, έχουν αποφασίσει να προβούν και σε προσλήψεις καθηγητών μουσικής για την ενίσχυση των δημοτικών ωδείων. Έτσι, στην Αλεξανδρούπολη θα προσληφθούν 24 νέοι καθηγητές μουσικής για το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022. Στην προκήρυξη θα μάθετε ποιες ειδικότητες αναζητούνται και ποια δικαιολογητικά απαιτούνται για την πρόσληψη.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ & ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

Στο δήμο Εορδαίας θα προσληφθούν 41 καθηγητές μουσικής για να καλύψουν διάφορες ανάγκες του δημοτικού ωδείου Πτολεμαΐδας. Όσα άτομα προσληφθούν, θα εργαστούν για εννιά μήνες. Επίσης, στους Δελφούς αναζητείται για πρόσληψη ένας καλλιτεχνικός διευθυντής και εννιά καθηγητές μουσικής. Στην προκήρυξη υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για όποιον επιθυμεί πρόσληψη και έχει τις απαραίτητες δεξιότητες.

Εάν δεν καταφέρατε, αυτή την φορά, να βρείτε στις προκηρύξεις κενών θέσεων εργασίας, την κατάλληλη για εσάς εργασία, μη σταματάτε το «κυνήγι» δουλειάς. Αναμένονται πολύ σύντομα νέες προκηρύξεις για προσλήψεις μόνιμων εργαζομένων σε δήμους, σε καταστήματα Κράτησης, στο Εθνικό Κτηματολόγιο, σε κάποια υπουργεία και στην Εταιρεία Προστασίας Ανήλικων.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση