Αναζητάς δουλειά; Μάθε τις νέες θέσεις εργασίας | jobstoday.gr

Αναζητάς δουλειά; Μάθε τις νέες θέσεις εργασίας

Απολύθηκες πρόσφατα ή ψάχνεις μία καινούρια δουλειά που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σου; Αν απάντησες καταφατικά σε μία από τις ερωτήσεις ή και στις δύο, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Στην συνέχεια του κειμένου θα μάθεις όλες τις νέες θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν το τελευταίο διάστημα. Μη περιμένεις στιγμή, συνέχισε την ανάγνωση και στείλε γρήγορα το βιογραφικό για την εργασία που σε ενδιαφέρει.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ

Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού που εδρεύει στην Αθήνα, αυτή την περίοδο αναζητά να προσλάβει έναν παιδίατρο για να εργαστεί με δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Αν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη εργασία, μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση που θα βρεις εδώ και να την στείλεις μαζί με το βιογραφικό σου στο email έως και τις 8 Νοεμβρίου 2023. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθεις από την προκήρυξη. Επίσης, τέσσερις νέοι παιδίατροι αναζητούνται από τον δήμο της Ρόδου για να παράσχουν τις υπηρεσίες τους στους παιδικούς σταθμούς. Εδώ θα ενημερωθείς περισσότερο.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Αν είσαι ψυχίατρος ή ψυχολόγος, ίσως βρεις άμεσα την νέα σου εργασία, μιας και δύο μεγάλα νοσοκομεία ψάχνουν να βρουν εργαζόμενους αυτής της ειδικότητας. Πιο συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο του Ναυπλίου θα προσληφθεί άμεσα ένας ψυχίατρος. Αν θέλεις να εργαστείς στο Ναύπλιο, μπορείς να στείλεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή συστημένα στην διεύθυνση: «Γ.Ν. Αργολίδας – Ν.Μ. Ναυπλίου, Ασκληπιού και Κολοκοτρώνη, 21100, υπόψη κ.Μπουμπουρέκα Δήμητρας και κ. Κοντογιάννη Χρήστου. Εδώ, θα μάθεις τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την συγκεκριμένη θέση.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ & ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου θα εργαστούν σύντομα δύο νέοι ψυχίατροι και τρεις ψυχολόγοι με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι νεοπροσληφθέντες θα απασχολούνται πέντε ημέρες εβδομαδιαίως παρέχοντας ψυχολογικές υπηρεσίες εκτίμησης και ομαδικής/ατομικής θεραπείας σε ενήλικες ή σε παιδιά και εφήβους. Επίσης, οι ψυχίατροι θα επισκέπτονται οκτώ φορές τον μήνα τα Κέντρα Υγείας ενώ οι ψυχολόγοι τέσσερις φορές. Διάβασε προσεκτικά την προκήρυξη και στείλε τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ & ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στον δήμο της Νέας Προποντίδας προκηρύχθηκαν 25 νέες προσλήψεις καλλιτεχνικού εκπαιδευτικού προσωπικού. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν για 8 μήνες στο Δημοτικό Ωδείο. Η προκήρυξη αναφέρει περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και για τα καθήκοντα των νέων εργαζομένων. Νέα προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού θα υπάρξουν και στον δήμο Χερσονήσου για το δημοτικό ωδείο. Αν είσαι καθηγητής/τρια μουσικών οργάνων διάβασε εδώ.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Πέντε άτομα ειδικότητας βοηθών βρεφονηπιοκόμων θα προσληφθούν άμεσα στη Χίο. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2024. Υπάρχει δυνατότητα παράτασης της σύμβασης. Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα εργασιακά καθήκοντα κάνε κλικ στη προκήρυξη. Στον δήμο του Πύργου προκηρύχθηκαν τρεις νέες θέσεις εργασίας με δίμηνη σύμβαση. Έτσι, θα προσληφθεί ένας παιδαγωγός, ένας μάγειρας και ένα άτομο για την καθαριότητα. Εδώ θα μάθεις πού να στείλεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ

Τρεις καθαρίστριες σχολικών μονάδων μερικής απασχόλησης, θα προσληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον δήμο Αγίου Βασιλείου. Οι νεοπροσληφθέντες θα εργαστούν το διδακτικό έτος 2023-2024. Αν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, διάβασε την προκήρυξη. Έξι σχολικές καθαρίστριες για μερική απασχόληση αναζητούνται για πρόσληψη και στο δήμο Πέλλας, όπως φαίνεται και στη προκήρυξη που δημοσιεύτηκε.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Στο δήμο Κάτω Νευροκοπίου θα προσληφθεί ένας πλύντης και ένα άτομο για την καθαριότητα εσωτερικών χώρων με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας για να καλύψουν παροδικές ή εποχικές ανάγκες του δήμου. Κλικάροντας στην προκήρυξη θα μάθεις λεπτομερώς τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συγκεκριμένη θέση. Επιπλέον, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων θα προσληφθούν άμεσα ένας αρχαιολόγος και δύο εργατοτεχνίτες. Διάβασε την προκήρυξη και αν θέλεις να εργαστείς εκεί στείλε αίτηση μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου 2023.

Συνοψίζοντας, αυτές ήταν οι νέες θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν δεν βρήκες ακόμη κάποια δουλειά που να ταιριάζει με τα δικά σου προσόντα και τις επιθυμίες, δεν χρειάζεται να απογοητευτείς. Σύντομα θα υπάρξουν καινούριες προκηρύξεις προσλήψεων και θα μπορέσεις να στείλεις το βιογραφικό σου.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση