4 Πράγματα που κερδίζεις αν πας στη δουλειά νωρίς | jobstoday.gr

4 Πράγματα που κερδίζεις αν πας στη δουλειά νωρίς

By 19/10/2015 Tips

Δεν είσαι πρωινός τύπος; Ίσως θα πρέπει να αλλάξεις στάση.

Όλοι έχουμε κάποιον συνάδερφο που είναι πάντα στο γραφείο του πριν από όλους, κάθε μέρα και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν κοιμήθηκε εκεί το βράδυ.

Πως το κάνει; Γιατί το κάνει; Ξέρει κάτι που δεν ξέρεις;

Παρακάτω υπάρχουν τέσσερις λόγοι για να πηγαίνεις νωρίτερα στην δουλειά κάθε πρωί.

1. Απέφυγε την κίνηση

Το να μένεις κολλημένος στην κίνηση είναι τραγικός τρόπος για να ξεκινάς την ημέρα σου.

Το πιθανότερο είναι ότι όσο περισσότερο μένεις κολλημένος τόσο περισσότερο απογοητεύεσαι που σπαταλάς πολύτιμο χρόνο άσκοπα.

Ακόμη και αν χρησιμοποιείς τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πηγαίνοντας στη δουλειά τις ώρες αιχμής σημαίνει αφόρητο στρίμωγμα και νεύρα.

2. Γαλήνη και ηρεμία

Τα περισσότερα γραφεία είναι αρκετά ήσυχα πριν την ώρα προσέλευσης όλων των εργαζομένων. Οπότε πηγαίνοντας νωρίτερα μπορείς να εργαστείς χωρίς  διακοπές από συναδέρφους που πηγαινοέρχονται κάθε 5 λεπτά.

Ακόμη και αν δεν είσαι εντελώς ξύπνιος για να εργαστείς, θα μπορέσεις να απολαύσεις τον καφέ σου και να ξεκινήσεις όμορφα τη μέρα σου.

3. Φύγε λίγο νωρίτερα

Αν η εταιρία σου έχει ευέλικτα ωράρια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πρόωρη άφιξή σου το πρωί για να φύγεις νωρίτερα από την κανονική ώρα που σχολάς.

Φεύγοντας νωρίτερα θα γλυτώσεις και την μεσημεριανή κίνηση και θα φτάσεις σπίτι νωρίτερα και χωρίς ταλαιπωρία.

4. Εντυπωσίασε!

Πηγαίνοντας νωρίτερα δείχνεις ότι εργάζεσαι σκληρά και ενδιαφέρεσαι για την εταιρία και κερδίζεις πόντους στον εργοδότη ή τον προϊστάμενό σου.

Παράλληλα έχεις περισσότερο χρόνο να προετοιμαστείς για τα πρωινά meetings, ετοιμάζοντας λίστα με τα πράγματα που θέλεις να συζητήσεις και όχι να φτάνεις τελευταία στιγμή και να ακούς μόνο ότι λεν οι συνεργάτες σου.

Είτε είσαι πρωινός τύπος είτε όχι, μπορείς να κερδίσεις αρκετά πράγματα βάζοντας το ξυπνητήρι σου μισή ώρα νωρίτερα ή περισσότερο. Ο έξτρα χρόνος θα σου επιτρέψει να ξεκινήσεις ομαλότερα τη μέρα σου και να αντιμετωπίσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς διακοπές.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση