Προσλήψεις στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα | jobstoday.gr

Προσλήψεις στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα

Στο δημόσιο και στο ιδιωτικό τομέα της χώρας, ανακοινώθηκαν νέες θέσεις εργασίας που μπορείς άμεσα να διεκδικήσεις. Ανανέωσε το βιογραφικό σου σημείωμα και τσέκαρε τις παρακάτω αγγελίες. Ίσως θελήσεις να κάνεις αίτηση σε κάποια από τις προσφερόμενες θέσεις.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης ανακοίνωσε την πρόσληψη τριών ειδικευμένων εργατών και ενός αρχαιολόγου. Για την θέση του αρχαιολόγου, απαιτείται πτυχίο Ιστορίας-Αρχαιολογίας, άριστη γνώση ξένης γλώσσας, γνώση χειρισμού Η/Υ και εξάμηνη εμπειρία. Ενώ για την θέση των εργατών απαιτείται απολυτήριο Γυμνασίου ή Δημοτικού για όσους αποφοίτησαν μέχρι το 1980 και εξάμηνη εμπειρία. Εάν διαθέτεις αυτά, πρέπει να στείλεις τα δικαιολογητικά σου συστημένα στην διεύθυνση: Αλ. Συμεωνίδη 4, 69132 Κομοτηνή υπόψη κ. Τάνιας Αγγορούδη. Η Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 είναι η τελευταία ημέρα υποβολής των δικαιολογητικών.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Δεκαεννιά καθαριστές σχολικών μονάδων θα προσληφθούν στον δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας για το διδακτικό έτος 2020-2021. Εάν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη θέση, πρέπει να συμπληρώσεις την αίτηση με αριθμό ΣΟΧ1 και να την υποβάλεις μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου στην διεύθυνση: aliaskou@mandras-eidyllias.gr.  Επίσης, ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων για να αντιμετωπιστεί η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 θα προσλάβει τέσσερα άτομα με τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι δύναται να υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 3/9/2020 στην διεύθυνση: grammateia@aliartos.gov.gr

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Για την στελέχωση των βρεφικών και παιδικών σταθμών, ο δήμος Μεταμόρφωσης θα προσλάβει τρεις βρεφονηπιοκόμους, τέσσερις βοηθούς βρεφονηπιοκόμων, ένα βοηθό μάγειρα, ένα τραπεζοκόμο και τρεις καθαριστές. Εάν είσαι κατάλληλος για κάποια από τις θέσεις, στείλε τα δικαιολογητικά στην διεύθυνση: Δήμος Μεταμόρφωσης, Ι. Ράλλη & Δημαρχείου, Τ.Κ. 14452, Μεταμόρφωση, υπόψη κ. Βασιλάκη Αφροδίτης και κ. Νικολάου Ιωάννη, μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2020. Ο Δήμος Ασπροπύργου, ανακοίνωσε την πρόσληψη 13 υπαλλήλων. Για να μάθεις περισσότερα, δες την προκήρυξη εδώ. Μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. Για περισσότερες πληροφορίες, έλεγξε εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Επιπλέον, ο Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων θα προσλάβει τέσσερις κοινωνικούς λειτουργούς, ένα ψυχολόγο, ένα κοινωνιολόγο, ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ/ΤΕ Οικονομικού, ένα επισκέπτη υγείας και ένα διαμεσολαβητή. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: prokiriksi.kenkoinot.patras@gmail.com ή συστημένα στην διεύθυνση: Γούναρη 76, Τ.Κ. 262 24 Πάτρα. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 5/9/2020.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο Δήμος Καλαμαριάς θα προσλάβει καλλιτεχνικό-διδακτικό προσωπικό. Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να υποβάλουν αίτηση συστημένα ή αυτοπροσώπως στην διεύθυνση: Μεταμορφώσεως 7-9, Καλαμαριά Τ.Κ. 55131, υπόψη κ. Μαυρίδου Βέρας ή  κ. Ελευθεριάδη Αλέξανδρου. Επίσης, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας θα προσλάβει 57 υπαλλήλους με 9μηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας έως Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020.

ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ

Νέοι υπάλληλοι θα προσληφθούν άμεσα στην εταιρεία ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ.Συγκεκριμένα θα προσληφθούν:

  • ένας υπάλληλος με γνώσεις κρύας κουζίνας,
  • ένας barista στο κέντρο της Αθήνας, ένας στην Ομόνοια και ένας στο Περιστέρι,
  • ένας σερβιτόρος στην Καλλιθέα,
  • ένας οδηγός Γ Κατηγορίας στο Κορωπί,
  • στα Βριλήσσια ένα άτομο για παραγωγή και πώληση σάντουιτς
  • μία πωλήτρια στα Γλυκά Νερά και μία στην Αργυρούπολη,
  • ένας ψήστης στα Νότια Προάστια και ένας στα Βορειοανατολικά Προάστια καθώς και ένας στο Χαλάνδρι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο hr@apollonion-bakery.gr ή με φαξ στο 2106694150-3.
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΑΞΙΘΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 26ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του 26ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, θα προσληφθούν δύο ταξιθέτες. Για περισσότερες πληροφορίες, διάβασε την αναλυτική ανακοίνωση που υπάρχει στο ιστότοπο της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών: www.aiff.gr. Ακόμα, η διαφημιστική εταιρεία Socialab αναζητά προσωπικό. Βρες εδώ περισσότερες πληροφορίες. Προσωπικό αναζητά και μία από τις μεγαλύτερες μονάδες υγείας, το Metropolitan General. Εάν θέλεις να στείλεις βιογραφικό, επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα εδώ. Έκτακτο προσωπικό θα προσληφθεί στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ. Για περισσότερες πληροφορίες, διάβασε την πρόσκληση.

ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ

Ακόμα, η Κάριτας Ελλάς αναζητά  να προσλάβει ένα διερμηνέα/πολιτισμικό διαμεσολαβητή Φαρσί και ένα διερμηνέα/ πολιτισμικό διαμεσολαβητή Γαλλικών. Για περισσότερες πληροφορίες, δες εδώ και εδώ. Εκπαιδευτικό πληροφορικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα προσλάβει το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, να γνωρίζουν πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα και να έχουν διδακτική εμπειρία. Εάν διαθέτεις τα συγκεκριμένα προσόντα, στείλε το βιογραφικό σου στο infodept@acg.edu.

Εάν καμία από τις παραπάνω θέσεις εργασίας δεν είναι η κατάλληλη για σένα, μη χάνεις την ελπίδα σου. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν νέες προσλήψεις.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση