Προσλήψεις σε μουσεία, νοσοκομεία και δήμους | jobstoday.gr

Προσλήψεις σε μουσεία, νοσοκομεία και δήμους

Λίγο πριν να ολοκληρωθεί ο Μάιος, υπήρξαν προκηρύξεις για κενές θέσεις εργασίας στους αρχαιολογικούς χώρους, σε νοσοκομεία μα και στους δήμους της χώρας. Τις συγκεντρώσαμε όλες μαζί, ώστε να σε διευκολύνουμε στην εύρεση εργασίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να στείλεις αίτηση, για την θέση που επιθυμείς.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ

Είκοσι οκτώ νέες θέσεις εργασίας, ανακοινώθηκαν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 25 ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης και 3 ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας. Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται εδώ. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, αναζητά εννιά άτομα. Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 20/5/2020. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής, θα ενισχυθεί άμεσα με δύο υπαλλήλους. Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, άτομα ηλικίας 18-65 ετών. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν δίμηνη σύμβαση εργασίας Υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Μέχρι τις 21/5/2020 καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά στο email efachagor@culture.gr. Ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: “Θεσσαλονίκης 12 Πολύγυρος, Τ.Κ.63100, υπόψη Μαρίας Λαμπριανού (τηλ. επικοινωνίας: 2310285163 -2371022060).

ΔΥΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Δύο κενές θέσεις εργασίας έχει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου. Συγκεκριμένα, αναζητούνται ειδικευμένοι εργάτες με εμπειρία σε αναστηλωτικά έργα. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι τις 21 Μαΐου 2020. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση τους στο efalas@culture.gr

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δύο φύλακες και ένα άτομο ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού- Καθαριότητας, θα προσληφθούν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης. Όσοι προσληφθούν, θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας διάρκειας 7 μηνών.H αποστολή των δικαιολογητικών γίνεται στο: efakozanis2020@gmail.com. Καταληκτική ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 22 Μαΐου 2020. 78 νέες προσλήψεις θα υπάρξουν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων. Οι υποψήφιοι, μπορούν να στείλουν την αίτηση στο efakyk@culture.gr. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ. Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων θα γίνουν 14 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας, διάρκειας 7 μηνών. Οι υποψήφιοι καλούνται να στείλουν την αίτηση μέχρι το Σάββατο 23 Μαΐου 2020 στο efapn@culture.gr.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΦΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας θα προσληφθούν είκοσι τέσσερα άτομα με επτάμηνη σύμβαση εργασίας. Δικαίωμα συμμετοχής, έχουν άτομα ηλικίας 18-65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν αίτηση στο email efakav@culture.gr μέχρι τις 25 Μαΐου 2020. Ακόμα, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας θα προσλάβει 57 άτομα με 7μηνη σύμβαση εργασίας. Στο protefaarg@culture.gr αποστέλλονται οι αιτήσεις. Τελική ημερομηνία αποστολής είναι η 25/5/2020. Μέχρι την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, θα πρέπει να στείλουν αίτηση για να εργαστούν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας. Θα υπάρξουν 28 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας διάρκειας 7 μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν περισσότερο εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΕΦΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η ΕΦΑ Κορινθίας αναζητά άμεσα 43 εργαζόμενους. Συγκεκριμένα, θα προσλάβει:

  • 40 άτομα ΔΕ Φύλαξης
  • 3 ΥΕ Βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά στο efakor@culture.gr. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση, δες την προκήρυξη εδώ. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, θα ενισχυθεί άμεσα 45 ημερήσιους φύλακες, 5 νυχτοφύλακες και 7 άτομα ειδικότητας ΥΕ βοηθητικού προσωπικού. Οι υποψήφιοι δύνανται να στείλουν την αίτηση τους στο protefaarg@culture.gr. Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 25η Μαΐου 2020. Εβδομήντα εφτά νέα άτομα θα εργαστούν άμεσα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Οι υπάλληλοι θα υπογράψουν επτάμηνη σύμβαση εργασίας. Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις μέχρι τις 25/5/2020 ηλεκτρονικά στο amh@culture.gr
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ

Εξαιτίας της διασποράς του covid-19, θα ενισχυθεί άμεσα με δύο υπαλλήλους το Επιγραφικό Μουσείο. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στο ema@culture.gr, έως τις 22/5/2020. Προσλήψεις γίνονται και στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 15 κενές θέσεις εργασίας. Ηλεκτρονικά μπορούν να υποβάλουν την αίτηση οι υποψήφιοι στο matk@culture.gr μέχρι τις 23/5/2020.

135 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ

Στην Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς θα γίνουν 4 προσλήψεις, τετράμηνης σύμβασης εργασίας. Υποβολή αιτήσεων έως τις 22/5/2020. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να διαβάσουν την προκήρυξη εδώ. Επίσης, 32 κενές θέσεις εργασίας υπάρχουν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, 44 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και 59 στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους, έως και την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020. Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται εδώ, εδώ και εδώ.

13 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Υγείας αναζητούνται οι εξής ειδικότητες:

  • 4 ΠΕ Υγειονολόγων Μηχανικών
  • 6 ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας
  • 3 ΤΕ Επισκεπτών/τριών Υγείας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στο protokollo@moh.gov.gr, με θέμα “Αίτηση Πρόσληψης στο Υπουργείο Υγείας για τέσσερις μήνες“. Διαφορετικά, μπορούν να στείλουν συστημένη επιστολή στην διεύθυνση: Υπουργείο Υγείας, Αριστοτέλους 17 Τ.Κ. 10433, Αθήνα, υπόψη διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού και διοικητικής υποστήριξης. Επίσης, μέχρι τις 21/5/2020 καλούνται να υποβάλλουν αίτηση, όσοι επιθυμούν πρόσληψη στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας- Κωνσταντοπούλειο- Πατησίων. Συνολικά θα προσληφθούν 50 άτομα με δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Δεκαοκτώ άτομα θα εργαστούν άμεσα στον Δήμο Σαρωνικού με τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 21/5/2020. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ. Ακόμα, δεκαέξι άτομα θα προσληφθούν στον Δήμο Αχαρνών. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ. Ο Δήμος Σπετσών αναζητά να προσλάβει 1 άτομο ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού Προσωπικού, 1 άτομο ΔΕ Οικοδόμων και 1 άτομο ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν στο δήμο για οκτώ μήνες. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 και να την στείλουν στη διεύθυνση dimos.spetson@gmail.com.

Αυτές οι προσλήψεις, προσφέρουν μία νότα αισιοδοξίας για την ύπαρξη καλύτερων ημερών στην χώρα. Σύντομα, ευελπιστούμε να υπάρξουν και άλλες, ώστε να μη αυξηθούν περισσότερο τα ποσοστά ανεργίας.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση