Νέες θέσεις εργασίας στους δήμους της χώρας | jobstoday.gr

Νέες θέσεις εργασίας στους δήμους της χώρας

Αναζητάς, δίχως αποτέλεσμα, δουλειά, εδώ και καιρό; Παραιτήθηκες πρόσφατα και ψάχνεις μία καλύτερη θέση εργασίας; Βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Στο jobstoday.gr συγκεντρώσαμε όλες τις θέσεις εργασίας που ανακοίνωσαν οι δήμοι της χώρας και τις παρουσιάζουμε.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ

18 νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν στο δήμο της Δάφνης-Υμηττού για να καλύψουν διάφορες ανάγκες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν 15 άτομα για τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων και 3 οδηγοί. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις θα πρέπει να είναι από 18 μέχρι 67 χρόνων (και  ως 70 χρόνων, κατ΄ εξαίρεση, για όσους έχουν συμπληρώσει το 67ο χρόνο της ηλικίας και δεν έχουν ακόμη συνταξιοδοτηθεί). Εάν ενδιαφέρεσαι για την δουλειά, μπορείς να συμπληρώσεις το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να το υποβάλλεις είτε αυτοπροσώπως, είτε συστημένα στη διεύθυνση: Έλλης 16 & Κανάρη, Τ.Κ. 17235, Δάφνη, είτε ηλεκτρονικά μέσω του email: prokirikseis@dafni-ymittos.gov.gr μέχρι και την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023.

ΝΕΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ

53 νέοι/ες καθαριστές/τριες για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων, πρόκειται να προσληφθούν άμεσα στον δήμο της Ηλιούπολης. Όσοι ενδιαφέρονται για την θέση, χρειάζεται να συμπληρώσουν την αίτηση που θα την βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου και ύστερα να την στείλουν στο email proslipsis.sk@ilioupoli.gr. Επίσης, ο δήμος του Ιλίου αναζητά να προσλάβει 70 σχολικούς καθαριστές (οι δέκα από αυτούς θα είναι μερικής απασχόλησης ενώ οι εξήντα πλήρους) για το διδακτικό έτος 2023-2024. Εάν επιθυμείς να προσληφθείς στο δήμο, συμπλήρωσε μέχρι τις 8 Αυγούστου την αίτηση και στείλε την ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Κάλχου 48-50, Ίλιον, Τ.Κ.13122 υπόψιν κ.κ. Μαρίας Λιατήρη και Χρυσούλας Φορτσερά.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

Σε 63 νέες προσλήψεις θα προχωρήσει άμεσα και ο δήμος Παλλήνης. Αναλυτικότερα θα προσληφθούν 26 σχολικοί καθαριστές μερικής απασχόλησης και 37 σχολικοί καθαριστές πλήρους απασχόλησης για το νέο διδακτικό έτος. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτές τις θέσεις εργασίας εδώ και να σπεύσεις να στείλεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Ο δήμος της Ξάνθης αναζητά 87 νέα άτομα που θα είναι υπεύθυνα για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου 2023. Αν ενδιαφέρεσαι για αυτές τις θέσεις εργασίας, διάβασε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ.

16 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

11 συνοδοί απορριμματοφόρων και 5 οδηγοί θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα από τον δήμο Λεβαδέων για να καλύψουν ανταποδοτικού χαρακτήρα ανάγκες. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου. Εάν σκέφτεσαι να προσληφθείς σε αυτό το δήμο, τότε χρειάζεται να συμπληρώσεις το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ2 ΔΕ/ΥΕ και να το στείλεις στο email d.dioikisis@livadia.gr είτε συστημένα στη διεύθυνση Πλ. Λάμπρου Κατσώνη, Λιβαδειά, Τ.Κ. 32131 υπόψιν κ. Ε. Κωνσταντίνου έως και την 9η Αυγούστου 2023.

7 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με προκήρυξη ο δήμος Κομοτηνής ανακοίνωσε πως θα προσλάβει εφτά εργαζόμενους για να καλύψουν παροδικές ή εποχικές ανάγκες για οκτώ μήνες. Αναλυτικότερα, θα προσληφθούν εφτά καθαριστές εξωτερικών χώρων. Όσοι ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη θέση, θα χρειαστεί να στείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά συστημένα στη διεύθυνση: Πλ. Γ. Βιζυηνού 1, Κομοτηνή, Τ.Κ. 69133, υπόψιν κ. Δ. Καρακώτσιου.

Τέλος, στα Χανιά θα προσληφθούν 8 νέοι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την προκήρυξη. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθεί ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Φυσικής Αγωγής, δύο παιδαγωγοί πρώιμης παιδικής ηλικίας, ένας λογοθεραπευτής, ένας βοηθός βρεφονηπιοκόμων, ένας μάγειρας και δύο καθαριστές εσωτερικών χώρων. Στείλε ως την Παρασκευή 18/8 τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email dokoipp.grammateia@gmail.com ή συστημένα στη διεύθυνση: ‘Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας – ΔΟΚΟΠΙΠ Κυδωνίας 29, Τ.Κ. 73135 Χανιά.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση