Νέες θέσεις εργασίας: Ποιες ειδικότητες ζητούνται | jobstoday.gr

Νέες θέσεις εργασίας: Ποιες ειδικότητες ζητούνται

Στην Διαύγεια αυτό το διάστημα προκηρύχθηκαν πολλές νέες θέσεις εργασίας στους δήμους και στις περιφέρειες της χώρας. Το jobstoday.gr, το site που βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους, συγκέντρωσε όλες αυτές τις προκηρύξεις και τις παρουσιάζει αναλυτικά στις επόμενες γραμμές. Διάβασε τις προσεκτικά και αν έχεις κάποια από τις ειδικότητες που ζητούνται, στείλε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Και ποιος ξέρει; Ίσως προσληφθείς εκεί όπου πάντα ονειρευόσουν.

12 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δώδεκα νέοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν στο δήμο Πεντέλης για να καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι ειδικότητες που αναζητούνται για πρόσληψη είναι οι ακόλουθες:

 • ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων (τρεις θέσεις)
 • ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (μία θέση),
 • ΥΕ Εργατών καθαριότητας/ συνοδοί απορριμματοφόρων (8 θέσεις εργασίας).
ΕΞΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εάν ενδιαφέρεσαι να εργαστείς για το συγκεκριμένο δήμο, συμπλήρωσε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ ή ΥΕ και υπέβαλλε το στο email mainprotocol@penteli.gov.gr έως την 26η Απριλίου 2022. Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής θα προσληφθούν έξι νέοι εργαζόμενοι. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν για δύο μήνες με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Ειδικότερα στην ΕΦΑ Δυτικής Αττικής, θα προσληφθούν:

 • Ένας αρχαιολόγος,
 • Ένας πολιτικός μηχανικός εξειδικευμένος σε έργα συντήρησης και ανάδειξης αρχαιολογικών χώρων και μνημείων,
 • Ένα άτομο ειδικότητας διοικητικού-οικονομικού με εμπειρία στην διοικητική και στην οικονομική διαχείριση χρηματοδοτούμενων έργων από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και
 • Τρεις εργάτες. Εάν έχεις τα απαιτούμενα προσόντα για να εργαστείς στην συγκεκριμένη Εφορεία υπέβαλλε τα δικαιολογητικά σου συνημμένα στο email: efada.asep@culture.gr. Διαφορετικά μπορείς είτε να τα στείλεις συστημένα είτε να τα δώσεις ο ίδιος στην διεύθυνση: Πανός 16, Αθήνα, Τ.Κ. 10555 έως την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022.
 40 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΛΕΙΑΣ

Σαράντα εργαζόμενοι (2 ως εργάτες αποθήκης και 38 ως παγιδοθέτες) θα προσληφθούν και θα απασχοληθούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022 στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας για να καταπολεμήσουν το δάκο των ελαιόδεντρων. Μέχρι την 6/5/2022 οι ενδιαφερόμενοι χρειάζονται να στείλουν τα δικαιολογητικά τους (φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, βεβαίωση μόνιμης κατοικίας) στην διεύθυνση: Μανωλοπούλου 47 – Διοικητήριο, Πύργος.

 6 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

Στο δήμο Σητείας ανακοινώθηκε πως θα προσληφθούν έξι νέα άτομα και πιο συγκεκριμένα τέσσερις εργάτες πυροπροστασίας, ένας χειριστής γεωργικού ελκυστήρα και ένας χειριστής μηχανημάτων JCB. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις την προκήρυξη εδώ και να κάνεις αίτηση έως την 26η Απριλίου 2022.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ

Στην Νάουσα υπάρχει μία κενή θέση εργασίας για την ειδικότητα ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται έως τις 27 Απριλίου να υποβάλλουν αιτήσεις. Για να μάθεις τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συγκεκριμένη δουλειά, κλίκαρε εδώ. Στην Κάρυστο προκηρύχθηκαν έξι νέες θέσεις εργασίας για υδρονομείς. Εάν επιθυμείς να εργαστείς εκεί, διάβασε την προκήρυξη και στείλε αίτηση έως τις 26/4/2022.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Δύο νέοι αδελφοί-νοσοκόμοι θα εργαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης. Στην προκήρυξη υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για να ενημερωθείς. Σε προσλήψεις εργαζομένων θα προχωρήσει και το νοσοκομείο της Καλαμάτας. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθεί ένας παιδοψυχίατρος και ένας ψυχολόγος. Διάβασε την προκήρυξη για περαιτέρω ενημέρωση.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Ο δήμος Κισσάμου επιθυμεί να προσλάβει 5 εισπράκτορες ενώ στον δήμο Σιντικής θα προσληφθούν:

 • Ένας οδηγός απορριμματοφόρου,
 • Δύο ηλεκτρολόγοι,
 • Ένας χειριστής μηχανημάτων έργων και
 • Δέκα τρεις υπάλληλοι καθαριότητας. Περισσότερα μπορείς να μάθεις στις προκηρύξεις εδώ και εδώ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού και ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Περιβάλλοντος ή Ιχθυολογίας θα προσληφθούν άμεσα στην Περιφέρεια Ηπείρου. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 26η Απριλίου 2022. Στην προκήρυξη θα μάθεις τα απαιτούμενα προσόντα που χρειάζεται να έχει ο υποψήφιος για την συγκεκριμένη θέση εργασίας.

Τέλος, έξι άτομα με πτυχίο Φυσικής Αγωγής θα προσληφθούν στο δήμο Λαγκαδά και στην Κοζάνη θα προσληφθούν ένας μηχανοτεχνίτης και εφτά υδραυλικοί. Διάβασε περισσότερα στις προκηρύξεις εδώ και εδώ και στείλε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά άμεσα.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση