Νέες προσλήψεις στο δημόσιο τομέα | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις στο δημόσιο τομέα

Στο δημόσιο τομέα της χώρας, αυτή την εβδομάδα, αναζητούνται νέοι εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων για πρόσληψη. Εάν ακόμη δεν έχεις καταφέρει να βρεις δουλειά, θα σε βοηθήσει το jobstoday. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να διαβάσεις την παρακάτω λίστα.

98 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αυτή την περίοδο θα προσληφθούν 98 νέοι εργαζόμενοι. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021. Θα προσληφθούν επόπτες υγείας, γραμματείς, οδηγοί κλπ. Για να δεις πιο αναλυτικά ποιες ειδικότητες χρειάζονται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και τα απαιτούμενα προσόντα του κάθε υποψηφίου, δες την προκήρυξη.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

Για το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Αγρινίου, χρειάζεται να προσληφθούν άμεσα εργαζόμενοι. Ειδικότερα, θα προσληφθούν κοινωνιολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υπάλληλοι διοίκησης επιχειρήσεων, παιδαγωγός και νοσηλευτής. Εάν επιθυμείς κάποια από τις θέσεις εργασίας, συμπλήρωσε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και υπέβαλε το συστημένα στην διεύθυνση: Δήμος Αγρινίου, Χαρ. Τρικούπη 10, Τ.Κ. 30131. Δέκα τρεις προσλήψεις θα γίνουν και στην Ξάνθη. Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες και να υποβάλεις την αίτηση, δες εδώ.

25 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Στον δήμο του Αγίου Νικολάου θα υπάρξουν είκοσι πέντε νέες προσλήψεις με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν τέσσερις οδηγοί, ένας ηλεκτρολόγος και είκοσι εργάτες καθαριότητας. Για να εκδηλώσεις ενδιαφέρον για αυτές τις θέσεις, συμπλήρωσε το έντυπο ΣΟΧ.6 και στείλε το συστημένα στην διεύθυνση: Δήμος Αγίου Νικολάου, Περιφερειακή οδός Αγίου Νικολάου – Ελούντας περ. Ξηροκάμπος, Τ.Κ. 72100. Μη ξεχάσεις να το απευθύνεις στο γραφείο προσωπικού, υπόψιν κ. Ανδρουλάκη ή κ. Μαυρικάκη. Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021.

ΟΚΤΩ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΟΠΕΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οκτώ εργάτες καθαριότητας θα προσληφθούν για να καλύψουν ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΟΠΕΚΑ. Η σύμβαση εργασίας που θα υπογράψουν οι προσληφθέντες θα είναι ορισμένου χρόνου και θα διαρκεί δέκα οκτώ μήνες. Στείλε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 συστημένα στην διεύθυνση Πατησίων 30, Τ.Κ.10170 Αθήνα, με την ένδειξη “Προκήρυξη ΣΟΧ1/2021”, μέχρι τις 15/2/2021. Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ. Παπανικολάου” ανακοίνωσε πως θα προσλάβει πέντε άτομα με δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Για να ελέγξεις, εάν έχεις τα προσόντα που χρειάζονται, διάβασε προσεκτικά την προκήρυξη.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΟΔΗΓΟΙ

Ένας παιδίατρος θα προσληφθεί για δύο χρόνια στο “Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού“. Το αντικείμενο απασχόλησής του θα είναι η διάγνωση και η κλινική παρακολούθηση παιδιών με μεταβολικά νοσήματα. Μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου πρέπει να υποβάλεις τα δικαιολογητικά σου, εάν επιθυμείς την θέση. Για την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπες εδώ. Τρεις οδηγούς θέλει να προσλάβει η ΔΕΗ για να καλύψουν ανάγκες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη. Για να ενημερωθείς περισσότερο, διάβασε την προκήρυξη.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Πέντε προσλήψεις θα υπάρξουν σύντομα στην Ορεστιάδα. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθεί ένας χημικός μηχανικός, ένας υδραυλικός, ένας ηλεκτροτεχνίτης, ένα άτομο για το διοικητικό οικονομικό και ένα για το διοικητικό λογιστικό. Στην προκήρυξη βρίσκονται οι απαραίτητες πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας και τα προσόντα των υποψηφίων. Το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών ανακοίνωσε πως θα προσλάβει στην Λειβαδιά ένα παιδοψυχίατρο, έναν κοινωνικό λειτουργό και έναν νοσηλευτή για το οικοτροφείο “Δίας”. Για το Ηράκλειο Κρήτης ένα παιδοψυχίατρο και για την Πάτρα ένα ψυχολόγο. Μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου γίνονται δεκτές οι αιτήσεις. Ενημερώσου περισσότερο, διαβάζοντας την προκήρυξη.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ Ε.Φ.Α.

Επιπλέον, εάν ενδιαφέρεσαι να προσληφθείς ως εξειδικευμένος εργάτης στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας, διάβασε εδώ, ενώ αν είσαι αρχαιολόγος, διάβασε την προκήρυξη που ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου. Νέους εργαζόμενους αναζητά και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας. Για να δεις τις ειδικότητες και να μάθεις πού πρέπει να στείλεις τα δικαιολογητικά σου δες εδώ.

Τέλος, δύο οδηγοί απορριμματοφόρων θα προσληφθούν στην Έδεσσα. Εάν έχεις τα προσόντα που αναφέρονται στην προκήρυξη, στείλε την αίτηση σου μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Μη ξεχάσεις να επισκεφτείς ξανά το jobstoday γιατί θα υπάρξουν σύντομα νέες προκηρύξεις εργασίας που δεν πρέπει να χάσεις.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση