Νέες προσλήψεις σε επιχειρήσεις & δήμους | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις σε επιχειρήσεις & δήμους

Νέες προσλήψεις θα υπάρξουν σε επιχειρήσεις και δήμους  το επόμενο χρονικό διάστημα για να καλυφθούν θέσεις εργασίας που έμειναν κενές. Οι ειδικότητες που αναζητούνται είναι πολλές και ο κάθε άνεργος που ψάχνει νέα εργασία είναι πολύ πιθανόν να την βρει, εξετάζοντας τις αγγελίες εύρεσης που συγκέντρωσε και αυτή την φορά ο διαδικτυακός τόπος jobstoday.gr.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

Στον Ασπρόπυργο υπάρχει μία μεγάλη βιομηχανία απορρυπαντικών και χαρτικών που αναζητά ένα ηλεκτρολόγο εγκαταστάσεων, ένα χειριστή ηλεκτροκίνητου μηχανήματος ανύψωσης, εργάτες συσκευασίας καθώς και χειριστές γραμμών παραγωγής. Τα άτομα που θα προσληφθούν θα εργάζονται πέντε ημέρες την εβδομάδα με σύμβαση αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης. Οι βάρδιες θα είναι κυλιόμενες και οι εργαζόμενοι θα έχουν ασφάλιση βαρέων και ανθυγιεινών. Εάν πιστεύετε πως είστε κατάλληλος για κάποια από τις προαναφερόμενες θέσεις εργασίας, στείλτε το βιογραφικό σας στο biografiko@oaed.gr και στο θέμα σημειώστε «ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 43».

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σύμβουλοι πωλήσεων για την περιοχή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αναζητούνται για πρόσληψη από μία μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Οι προσληφθέντες θα προωθούν προϊόντα και διάφορες υπηρεσίες τεχνολογίας σε πελάτες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους αλλά και για να επιτύχουν το στόχο των πωλήσεων. Επίσης, θα είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του πελατολογίου και για την διατήρησή του. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει:

 • Να διαθέτει άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες,
 • Να προσανατολίζεται στην πελατειακή εξυπηρέτηση,
 • Να είναι ικανός στην ανάληψη πρωτοβουλιών και στην επίλυση προβλημάτων και
 • Να διαθέτει πνεύμα ομαδικότητας. Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην συγκεκριμένη εταιρεία, στείλτε το βιογραφικό σας με την ένδειξη «ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ 42» στο email biografiko@oaed.gr.
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ “STYLE GLASS”

H  εταιρεία “Style Glass” που εξειδικεύεται στη εκτύπωση και στην βαφή γυάλινων αντικειμένων για την συσκευασία τροφίμων και ποτών και εδρεύει στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης αναζητά βαφέα-λοστραδόρο-χειριστή βαφείου που θα αναλάβει την επεξεργασία των προϊόντων. Η εταιρεία προσφέρει ασφάλιση, σταθερό μηνιαίο μισθό, σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και επιβράβευση της απόδοσης του εργαζομένου με μηνιαίο bonus. Ο εργαζόμενος που θα προσληφθεί, θα εργάζεται πέντε ημέρες την εβδομάδα για οκτώ ώρες. Το ωράριο εργασίας θα είναι κυλιόμενο. Οι ενδιαφερόμενοι για την θέση, μπορούν να στείλουν βιογραφικό στο styleglass@styleglass.gr

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, αυτή την περίοδο αναζητείται νέο προσωπικό αρκετών ειδικοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν:

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ “PHARMACELL” ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΑΠ

Η κτηνιατρική εταιρεία “Pharmacell” αποφάσισε να προσλάβει έναν αποθηκάριο για να ενισχυθεί το τμήμα Logistics. Για περισσότερες πληροφορίες για την θέση εργασίας μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2310752400 καθώς και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης (www.pharmacell.gr). Επίσης, αναζητούνται υπάλληλοι σε καταστήματα play opap στην Νέα Ιωνία του Βόλου, στην Αθήνα και στον Πειραιά. Εάν επιθυμείτε να προσληφθείτε σε κάποιο κατάστημα του ΟΠΑΠ, χρειάζεται να στείλετε βιογραφικό μαζί με μία φωτογραφία σας στο email: hr@millionking.gr.

16 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ “GRGENESIS”

Με νέο προσωπικό ασφαλείας θα ενισχυθεί σύντομα η επιχείρηση “GRGENESIS”. Συνολικά θα προσληφθούν δέκα έξι νέοι εργαζόμενοι στις περιοχές Άγιο Στέφανο, Εκάλη, Βαρυμπόμπη και Δροσιά. Για να είστε κατάλληλος υποψήφιος για την συγκεκριμένη θέση εργασίας πρέπει να:

 • Έχετε σε ισχύ άδεια εργασίας ΙΕΠΥΑ ΝΨ2518/97,
 • Να μπορείτε να εργαστείτε σε κυλιόμενο ωράριο,
 • Να διαθέτετε απολυτήριο λυκείου,
 • Να γνωρίζετε αγγλικά,
 • Να χειρίζεστε επιτυχώς Η/Υ και να γνωρίζετε τα συστήματα καμερών ασφαλείας,
 • Να διαθέτετε δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας και
 • Να έχετε ολοκληρώσει τις στρατιωτικές σας υποχρεώσεις, εφόσον είστε άντρας. Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στα email supervisor1@grgenesis.gr και hr@grgenesis.gr.
ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΒΟΪΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΤΩΝ

Νέο προσωπικό θα υπάρξει σύντομα στο δημοτικό ωδείο Βοΐου. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 13 ωρομίσθιοι μουσικοί για την διδασκαλία μουσικών οργάνων. Στην προκήρυξη, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες που αναζητούνται και να υποβάλλεται αίτηση έως και την 20η Οκτωβρίου 2021. Στον αθλητικό οργανισμό «Η Άρτεμις» του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος θα προσληφθεί ένας εργάτης καθαριότητας και ένας φύλακας, με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

Ολοκληρώνοντας, στον δήμο Σαρωνικού θα προσληφθούν δύο βρεφονηπιοκόμοι και δύο βρεφονηπιοκόμοι στην Μήλο. Εάν διαθέτετε τα απαιτούμενα προσόντα για την συγκεκριμένη ειδικότητα και θέλετε να εργαστείτε είτε στα Καλύβια του δήμου Σαρωνικού, είτε στην Μήλο, εξετάστε εδώ και εδώ τις προκηρύξεις και καταθέστε αίτηση.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση