Νέες προσλήψεις σε δήμους της χώρας

Με νέους υπαλλήλους θα ενισχυθούν πολύ σύντομα πολλοί δήμοι στην Ελλάδα. Εάν αναζητάς νέα δουλειά, το κείμενο που ακολουθεί, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Έχουμε μαζέψει όλες τις νέες προκηρύξεις προσλήψεων που ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα. Διάβασε τις προσεκτικά, προετοιμάσου για την συνέντευξη εργασίας, αποφεύγοντας τα πιο συνηθισμένα λάθη και ίσως είσαι και εσύ ένα από τα άτομα που θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Τέσσερις οδηγούς βαρέων οχημάτων και δώδεκα εργάτες πυρασφαλείας θα προσλάβει ο δήμος Αχαρνών για να αντιμετωπιστούν εποχικές ή πρόσκαιρες ανάγκες. Τα άτομα που θα προσληφθούν, θα υπογράψουν τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Στην προκήρυξη θα διαβάσεις τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

ΠΕΝΤΕ ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Με τετράμηνη σύμβαση εργασίας θα προσληφθούν τέσσερις εργάτες γενικών καθηκόντων και ένας χειριστής μηχανήματος έργων στο δήμο Παιονίας. Οι νέοι εργαζόμενοι θα ασχοληθούν με την πυρασφάλεια στο αυτοτελές τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου. Αίτηση για τις θέσεις εργασίας, δύναται να στείλεις μέχρι τις 2 Ιουνίου 2021 στο email prosopiko@paionia.gov.gr  Εδώ θα μάθεις περισσότερες πληροφορίες.

ΜΕ 20 ΝΕΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΠΑΛΛΗΝΗ

Είκοσι νέες προσλήψεις θα υπάρξουν στο δήμο Παλλήνης. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος αποφάσισε να προσλάβει δέκα έξι εργάτες πυρασφάλειας και τέσσερις οδηγούς με τετράμηνη σύμβαση εργασίας. Εάν διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα για την πρόσληψη,  στείλε μέχρι τις 28 Μαΐου 2021 στο prosopiko@0156.syzefxis.gov.gr τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας,
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
  • Αντίγραφο τίτλου σπουδών, άδεια οδήγησης. Εδώ θα μάθεις περισσότερα.
 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ & ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δώδεκα νέες προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο δήμος Ραφήνας – Πικερμίου για να αντιμετωπίσει ανάγκες πυρασφάλειας. Οι νέοι προσληφθέντες, θα εργαστούν για τέσσερις μήνες. Ενημερώσου από την προκήρυξη και κλίκαρε εδώ για να «κατεβάσεις» την αίτηση που χρειάζεται να στείλεις. Και στο δήμο Παπάγου – Χολαργού θα προσληφθούν 24 άτομα με τρίμηνη σύμβαση εργασίας και θα απασχοληθούν στην πυρασφάλεια. Εάν θέλεις να προσληφθείς σε αυτό το δήμο, στείλε:

  • την αίτηση,
  • φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας,
  • αποδεικτικό ανεργίας από τον ΟΑΕΔ,
  • πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στο prosopikou@dpapxol.gov.gr έως την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021.
 ΝΕΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

Στην Σκιάθο θα προσληφθούν άμεσα τέσσερις οδηγοί λεωφορείου και τέσσερις εισπράκτορες. Εάν επιθυμείς να εργαστείς ως οδηγός λεωφορείου ή ως εισπράκτορας, διάβασε την προκήρυξη και στείλε αίτηση μέχρι τις 27 Μαΐου 2021.Τέσσερις νέους οδηγούς λεωφορείου και είκοσι εργάτες χρειάζεται να προσλάβει και ο δήμος Πεντέλης. Μέχρι τις 26 Μαΐου μπορείς να στείλεις αίτηση στο πρωτόκολλο του δήμου (Καλαμβόκη 2α Μελίσσια Τ.Κ.15127).

 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ, ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ

Νέες προσλήψεις εργαζομένων θα υπάρξουν στα Άγραφα, στον Πηνειό, στην Αλμωπία και στην Πάτμο. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Αγράφων επιθυμεί να προσλάβει τρεις χειριστές μηχανημάτων έργων και τρεις εργάτες καθαριότητας και ο δήμος Πηνειού έναν πολιτικό μηχανικό. Στην Αλμωπία θα προσληφθεί ένας μάγειρας και ένας βρεφονηπιοκόμος . Με έξι ναυαγοσώστες θα ενισχυθεί η Πάτμος και μπορείς να στείλεις αίτηση έως τις 27/5/2021.

4 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ 8 ΣΤΗΝ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 Με προκήρυξη, ο δήμος Νάουσας ανακοίνωσε πως θα προσλάβει δύο εργάτες για την φροντίδα αδέσποτων ζώων και δύο εργάτες γενικών καθηκόντων με δίμηνη σύμβαση εργασίας. Ακόμη, στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας θα υπάρξουν οκτώ νέες προσλήψεις. Διάβασε προσεκτικά την προκήρυξη και υπέβαλε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.

Εάν δεν βρήκες μία δουλειά που να σου ταιριάζει αυτή την φορά, μη απελπίζεσαι. Μη ξεχνάς πως δεν είσαι μόνος, μα ούτε ο μόνος που ψάχνει νέα εργασία. Συνέχισε την αναζήτηση και επισκέψου ξανά το jobstoday.gr. Θα υπάρξουν νέες προσλήψεις την επόμενη εβδομάδα.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Κοινοποίηση