Νέες προσλήψεις: Πού θα βρεις άμεσα δουλειά | jobstoday.gr

Νέες προσλήψεις: Πού θα βρεις άμεσα δουλειά

Παραιτήθηκες πρόσφατα από μια εργασία που δεν σου πρόσφερε όσα ήθελες; Ψάχνεις μία νέα με καλύτερες προοπτικές εξέλιξης; Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Στο jobstoday.gr αναζητήσαμε όλες τις κενές θέσεις εργασίας τόσο στο ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, τις συγκεντρώσαμε και τις παρουσιάζουμε στις επόμενες γραμμές. Έτσι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενημερωθείς πού γίνονται οι νέες προσλήψεις, να στείλεις το βιογραφικό σου και να βρεις άμεσα δουλειά.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ GOLDAIR GROUP

Νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν στον όμιλο εταιρειών Goldair Group που ασχολείται με τον τουρισμό και τις μεταφορές στην χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, θα  προσληφθούν:

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ PUBLIC ΚΑΙ ΣΤΟ ELVIAL

Σε νέες προσλήψεις υπαλλήλων θα προβεί η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων Public. Για να δεις αναλυτικά όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, κλίκαρε εδώ. Νέο προσωπικό επιθυμεί να προσλάβει και η εταιρεία Elvial. Εδώ μπορείς να ελέγξεις τις ειδικότητες που αναζητούνται και να στείλεις το βιογραφικό σου, εάν έχεις τα απαιτούμενα προσόντα.

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ BAZAAR CASH & CARRY

Τα Bazaar Cash & Carry θα προσλάβουν νέους εργαζομένους στην Αθήνα και στην Λάρισα. Έτσι, αναζητούν:

  • Έναν υπάλληλο για το τμήμα τυριών/αλλαντικών στην περιοχή της Λάρισας,
  • Έναν υπάλληλο αποθήκης και έναν οδηγό Γ΄ κατηγορίας στο Μοσχάτο,
  • Έναν υπάλληλο για το τμήμα αλλοιώσιμων για τις περιοχές της Γλυφάδας, του Κερατσινιού και της Ηλιούπολης,
  • Έναν υπάλληλο super market για τις περιοχές του Πειραιά, του Μεταξουργείου, της Μητροπόλεως, του Μαρουσίου, των Ελληνορώσων, του Γουδιού, και του Παγκρατίου,
  • Έναν υπάλληλο κρεοπωλείου για την περιοχή της Γλυφάδας και της Μητροπόλεως,
  • Έναν αποθηκάριο και ένα άτομο για το delivery για το κέντρο Αθηνών. Αν ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, στείλε βιογραφικό εδώ.
 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ MY MARKET ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

Την πρόσληψη νέου προσωπικού επιθυμούν να πραγματοποιήσουν δύο γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Στα My Market θα προσληφθούν υπάλληλοι ασφαλείας, καταστήματος, αποθηκάριοι, υπάλληλοι κρεοπωλείου, υδραυλικός συνεργείου συντήρησης, σύμβουλος ακινήτων κλπ. Διάβασε εδώ τις ειδικότητες και στείλε το βιογραφικό σου. Στον ΑΒ Βασιλόπουλο αναζητούνται για πρόσληψη πωλητές κρεοπωλείου, προσωπικό καταστημάτων, οδηγοί φορτηγών κλπ. Στην επίσημη ιστοσελίδα, έχεις την δυνατότητα να δεις αναλυτικά όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να στείλεις το βιογραφικό σου.

15 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.

Η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. (Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου) επιθυμεί να προσλάβει 15 νέους εργαζόμενους όπου θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας διάρκειας εννιά μηνών. Διάβασε στην προκήρυξη τις ειδικότητες και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και υπέβαλλε τα μέχρι και την 4η Μαρτίου 2022.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Δώδεκα νέες προσλήψεις θα υπάρξουν στον δήμο Αθηναίων με δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας. Στην προκήρυξη υπάρχουν οι ειδικότητες που αναζητούνται και τα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων για τις θέσεις εργασίας. Διάβασε τα προσεκτικά και υπέβαλε αίτηση μέχρι και την 18η Φεβρουαρίου 2022. Τέσσερις εργαζόμενοι θα προσληφθούν και στο δήμο Μεγαρέων για να υλοποιηθούν τα προγράμματα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Στο δήμο Ρήγα Φεραίου θα προσληφθούν άμεσα τρεις συνοδοί απορριμματοφόρου, ένας χειριστής γκρέιντερ και ένας χειριστής εκσκαφέα-φορτωτή. Τα άτομα που θα προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας που θα διαρκέσει οκτώ μήνες. Εάν ενδιαφέρεσαι για κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας, διάβασε εδώ και υπέβαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την 21η Φεβρουαρίου 2022.

Τέλος, νέες θέσεις εργασίας υπάρχουν και σε τρεις Εφορείες Αρχαιοτήτων. Πιο αναλυτικά, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου θα προσληφθούν ένας αρχαιολόγος και ένας συντηρητής. Εδώ δύναται να δεις την προκήρυξη. Στην Αρκαδία θα προσληφθεί ένα άτομο και στο Κιλκίς τέσσερα άτομα.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση