Λεπτομέρειες Αγαπημένου

Σχετικά με την εταιρεία

Ο Άκτιος, είναι ένας πολύχρωμος και ζωντανός οργανισμός μακροχρόνιας φροντίδας και αποκατάστασης. Διαθέτει δυο Μονάδες στη περιοχή της Αγίας Παρασκευής και στη Βάρη.  Στις Μονάδες μας έχουμε συνολική δυναμικότητα 235 κλινών και δίνουμε έμφαση στις υπηρεσίες φιλοξενίας, νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης από πτώσεις, κατάγματα και εγκεφαλικά, ενώ παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για την Άνοια και τη Νόσο Alzheimer.

Κύριο μέλημα του Άκτιου είναι η δημιουργία χώρων φροντίδας ηλικιωμένων και ανθρώπων με Άνοια, με σπιτικό περιβάλλον. Χώρων στους οποίους οι φιλοξενούμενοι νιώθουν ασφαλείς και άνετοι, σαν το σπίτι τους, απολαμβάνοντας παράλληλα φροντίδα εξειδικευμένης γηριατρικής Μονάδας και ποιότητα ζωής ξενοδοχειακού επιπέδου. Οι Μονάδες του Άκτιου δεν είναι ιδρυματικά γηροκομεία ούτε ασυλικοί οίκοι ευγηρίας, αλλά μια θετική στάση ζωής απέναντι στην 3η Ηλικία. Είναι γνώση, εξειδίκευση και η διασφάλιση ενός πλαισίου παροχής υπηρεσιών στον συνάνθρωπο και στην κοινότητα.

Ο Άκτιος στελεχώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες και καταρτισμένους επαγγελματίες υγείας. Το Μοντέλο Παιδικού Σταθμού που ακολουθεί για ασθενείς με Άνοια (Aktios Kindergarten Approach) παρουσιάζεται σε συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα, μέσω των οποίων τα στελέχη του καταξιώνονται διαρκώς στο αντικείμενό τους, ενώ οι Μονάδες του αποτελούν ένα  πλαίσιο εκπαίδευσης, πρακτικής άσκησης, απασχόλησης και επίσκεψης νέων επιστημόνων. Αυτό το πρότυπο λειτουργίας παρουσιάζουμε σε ειδικούς επιστήμονες και συναδέλφους μας από διάφορες χώρες του κόσμου οι οποίοι ενδιαφέρονται να μελετήσουν την εφαρμογή του.

Εκτύπωση Εταιρείας

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση