ΑΣΕΠ: Οι νέες θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν | jobstoday.gr

ΑΣΕΠ: Οι νέες θέσεις εργασίας που προκηρύχθηκαν

Με νέους υπαλλήλους θα ενισχυθούν το επόμενο διάστημα οι δήμοι και οι εφορείες αρχαιοτήτων της χώρας και το jobstoday.gr για άλλη μία φορά συγκέντρωσε τις προκηρύξεις θέσεων εργασίας. Εάν, μέχρι στιγμής, δεν έχεις καταφέρει να βρεις μια δουλειά, ίσως στις παρακάτω γραμμές του κειμένου, “κρύβεται” η ιδανική για σένα.

12 ΝΕΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Το δημοτικό ωδείο της Πετρούπολης θα πραγματοποιήσει δώδεκα νέες προσλήψεις καθηγητών μουσικών οργάνων με εξάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν στο email aitisi@petroupoli.gov.gr τα εξής δικαιολογητικά:

 • Υπεύθυνη δήλωση,
 • Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας,
 • Φωτοαντίγραφο πτυχίου,
 • Βιογραφικό και
 • Αποδεικτικά στοιχεία εργασιακής εμπειρίας μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021. Στην προκήρυξη, θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες.
ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Επιπλέον, στο δήμο της Πετρούπολης θα προσληφθούν δύο γιατροί για να παρακολουθούν τους αθλούμενους στο δημοτικό κολυμβητήριο για ένα χρόνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν:

 • Πτυχίο ιατρικής,
 • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και
 • εργασιακή εμπειρία. Εάν έχεις τα παραπάνω, στείλε τα μαζί με το βιογραφικό σου και τις βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας στο email aitisi@petroupoli.gov.gr μέχρι τις 15/5/2021.
15 ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ

Ο δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου θα προσλάβει 15 νέους υδρονομείς. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν πεντάμηνη σύμβαση εργασίας και θα αμείβονται με  585€ μηνιαίως. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για την θέση εργασίας, στείλε στο dzag.mour@gmail.com έως τις 17/5/2021:

 • αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας,
 • πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
 • εκκαθαριστικό σημείωμα για να βεβαιωθεί η μόνιμη κατοικία,
 • αντίγραφο ποινικού μητρώου και
 • υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναφέρεται η γνώση ανάγνωσης και γραφής.
ΟΚΤΩ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Με προκήρυξη, ο περιφερειάρχης Κρήτης ανακοίνωσε πως θα προσληφθούν οκτώ εργάτες αποθήκης για να καλύψουν παροδικές ανάγκες στην Αγροτική Ανάπτυξη Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να είναι μεγαλύτεροι από 65 χρονών. Στην προκήρυξη θα μάθεις ποια δικαιολογητικά χρειάζονται και πού πρέπει να τα αποστείλεις.

ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πέντε νέους υδρονομείς άρδευσης χρειάζεται και ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Οι υποψήφιοι για την συγκεκριμένη θέση εργασίας πρέπει να έχουν την ελληνική ιθαγένεια, να είναι πάνω από 23 και κάτω από 60 ετών και να γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση. Εάν διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα, κατέθεσε αίτηση στον δήμο (Λ. Δημοκρατίας 306) μέχρι την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021.

4 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Για να στελεχωθεί το Κέντρο Κοινότητας Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, θα προσληφθεί σύντομα ένας ψυχολόγος, ένας νοσηλευτής, ένας κοινωνιολόγος και ένας παιδαγωγός. Δες εδώ τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι και αν τα διαθέτεις, στείλε συστημένα συμπληρωμένο το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 στην διεύθυνση: “Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, Λ. Αλεξάνδρας 6Α, Τ.Κ. 49132, Κέρκυρα”.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ, ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Με πέντε εργάτες καθαριότητας θα ενισχυθεί ο δήμος Δοξάτου. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν για δύο μήνες και μπορείς να ενημερωθείς περισσότερο εδώ. Δύο γραμματείς, δύο νοσηλευτές και δύο εργάτες καθαριότητας θα ενισχύσουν το δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου. Μάθε περισσότερα στην προκήρυξη. Στην δημοτική επιχείρηση ΑΓΙΑΣ θα προσληφθούν δύο υπάλληλοι υποδοχής, δύο εργάτες γενικών καθηκόντων, τρεις εργάτες καθαριότητας και δύο νυχτερινοί φύλακες. Εδώ θα μάθεις πού να στείλεις την αίτηση.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Ένας αρχιτέκτονας μηχανικός εξειδικευμένος στην μουσειολογία θα προσληφθεί άμεσα για να εργαστεί στο μουσείο Πετραλώνων ΠΕ Χαλκιδικής. Εάν ενδιαφέρεσαι για την συγκεκριμένη θέση, υπέβαλε αίτηση ηλεκτρονικά στο efps@culture.gr είτε συστημένα στην διεύθυνση “Ναυαρίνου 28, Τ.Κ. 55131, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης”. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να επικοινωνήσεις στο 2310410185. Η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 19η Μαΐου 2021 στις 15:00 το μεσημέρι.

10 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου θα υπάρξουν 10 νέες προσλήψεις. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθεί:

Τέλος, ένας υπάλληλος ειδικότητας Διοικητικού – Λογιστικού θα προσληφθεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων. Όποιος προσληφθεί, θα εργαστεί για δύο μήνες και υπάρχει δυνατότητα να παραταθεί ή να ανανεωθεί η σύμβαση εργασίας του.

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση