Λεπτομέρειες Αγαπημένου

Σχετικά με την εταιρεία

Ολοκληρωμένες Λύσεις Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης – Καινοτόμες Υπηρεσίες Προώθησης και Πώλησης

Η πλειοψηφία των καταναλωτών γνωρίζει πλέον ότι η εμπειρία που τους προσφέρει μια εταιρεία είναι εξίσου σημαντική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Το Customer Experience είναι το κλειδί για τη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Στην OneWay έχουμε τους ανθρώπους που γνωρίζουν ακριβώς πως γίνεται αυτό!
Στην εταιρεία απασχολούνται πάνω από 350 Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πωλήσεων, οι οποίοι με την εμπειρία και τις γνώσεις τους, αναγάγουν το έργο της εταιρείας σε μια διαδραστική εμπειρία, καλύπτοντας απόλυτα τις μεταβαλλόμενες και διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών. Έτσι, οι προσωπικοί Σύμβουλοι, καθοδηγούν κάθε πελάτη εξατομικευμένα να επιλέξει την κατάλληλη λύση για την οικογένεια και την επιχείρησή του, ώστε να έχει πάντα τις υπηρεσίες, τα προϊόντα ή τις λύσεις που χρειάζεται.
Με τεχνολογίες private cloud και υπερσύγχρονες υποδομές, έχει δημιουργηθεί ένα ασφαλές, ποιοτικό και αξιόπιστο περιβάλλον για τους συνεργάτες μας, διασφαλίζοντας έτσι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για όλους τους πελάτες.
Η δύναμη της OneWay είναι οι άνθρωποί της. Το ομαδικό πνεύμα και η αποτελεσματικότητα είναι μερικές από τις αξίες των ανθρώπων της OneWay, έτσι ώστε όλοι μαζί, να δημιουργούν το αύριο, σήμερα.
Εκτύπωση Εταιρείας

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση