Λεπτομέρειες Αγαπημένου

Σχετικά με την εταιρεία

Η εταιρεία BFS Group bfsgroup.gr απορροφώντας την εταιρεία Centronet συστάθηκε το 1994 με κύρια δραστηριότητα την παροχή όλων των προσφερόμενων υπηρεσιών ενός σύγχρονου, πρότυπου «τηλεφωνικού κέντρου».

Σήμερα, η BFS Group συνεργάζεται επιτυχώς με εταιρείες τηλεπικοινωνιών όπως με τον όμιλο UNITED GROUP – ΝΟVA ,εναλλακτικούς παρόχους ενέργειας και φυσικού αερίου όπως Watt & Volt, NRG, ΗΡΩΝ  καθώς και με άλλες μεγάλες εταιρείες όπως Ert_ Ert Flix,Μytilineos ,Galerie de Beaute,Tsakiris Mallas,Remax  με στόχο την ανάπτυξη και προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων τους αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Απασχολεί πλέον περισσότερους από 1000 εργαζομένους και παρουσιάζει συνεχή αύξηση ανθρώπινου δυναμικού και παραγωγικότητας.

Έως σήμερα, έχει φέρει εις πέρας με αξιοσημείωτη και μετρήσιμη επιτυχία αναθέσεις έργων από κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ασφαλιστικές εταιρείες, όπως Εθνική Τράπεζα, Citibank, ΤΤ, Τράπεζα Πειραιώς, Αγροτική Τράπεζα, Eurolife, Ευρωπαϊκή Πίστη και Interasco .

Πιο συγκεκριμένα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες :

Εξυπηρέτηση Πελατών
Προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων
Τηλεγραμματεία
Back Office
Γραμμή Παραπόνων
Ανάπτυξη και διατήρηση Πελατολογίου
B2B Sales
Τηλεφωνικές έρευνες και Δημοσκοπήσεις
Υποστήριξη Διαφημιστικής Καμπάνιας
Υποστήριξη του συνόλου των καναλιών επικοινωνίας καταστήματος
(Omnichannel Ecommerce Support)
Διατήρηση Επικοινωνίας σε όλα τα κανάλια επαφής , φωνή , email , chat , κοινωνικά μέσα

Εκτύπωση Εταιρείας

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση