ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Λεπτομέρειες Αγαπημένου

Σχετικά με την εταιρεία

Η Αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα που βελτιώνουν την κατάσταση της υγείας και την ποιότητα ζωής ολόκληρου του πληθυσμού με ιδιαίτερη έμφαση στους ηλικιωμένους, τα παιδιά και οποιονδήποτε χρειάζεται προηγμένη φροντίδα.

Φιλοσοφία & Αξίες

Οι υψηλότερες αξίες της ATHCAN περιλαμβάνουν την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα. Όλα μας τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες των ηλικιωμένων και των παιδιών, που αποτελούν τις πιο ευαίσθητες ομάδες της κοινωνίας. Πρόσθετες και εξίσου σημαντικές αξίες της ATHCAN, είναι η συνεχής εστίαση στην καινοτομία και η αφοσίωσή μας στις αξίες της κοινότητας. Ενσωματώνουμε τις αξίες των ανθρώπων, τη δουλειά τους και την ευημερία τους. Μας παρακινεί και μας εμπνέει ο τρόπος που αυτοί οι άνθρωποι καινοτομούν και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες.

Συνεργασίες

Η ATHCAN πέτυχε στρατηγική συνεργασία με τη SINGCLEAN μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του απορροφήσιμου βιοϋλικού με μια μεγάλη βάση προϊόντων που κυμαίνονται από ιατρικά προϊόντα τζελ και καλλυντικά με υαλουρονικό νάτριο έως τα Διαγνωστικό Αντιγόνου COVID-19.

Η ATHCAN επιδιώκει ενεργά συνεργασίες με εταιρείες κύρους για να προσφέρει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Εκτύπωση Εταιρείας

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση