Λεπτομέρειες Αγαπημένου

Σχετικά με την εταιρεία

Σε διάστημα πλέον των 40 ετών, η επιχείρηση Σ. Καϊμακτσής & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει εξελιχθεί σε διεθνή εταιρεία ολοκληρωμένης ανδρικής ένδυσης, με τις κύριες εγκαταστάσεις να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, σε ένα κτίριο συνολικής επιφάνειας άνω των 1500 τ.μ., οι οποίες στεγάζουν τα ακόλουθα τμήματα: σχεδιαστήριο, τμήμα δημιουργίας τεχνικών προτύπων (μοτίβων) και ραφής δειγμάτων, προμηθειών κοπτήριο, ραφείο, σιδερωτήριο, έλεγχο ποιότητας, αποθήκη και κεντρική διανομή, τμήμα Commercial Direction (marketing, PR, sales), λογιστήριο, τμήμα General Management, showroom, στο οποίο πραγματοποιούνται οι δειγματισμοί και η προετοιμασία των παραγγελιών των πελατών.

Το 2021, η STEFAN επεκτάθηκε και σε νέο χώρο, ο οποίος στεγάζει το δικό της e-shop. Αφού απέκτησε καλή φήμη στην εθνική αγορά, η STEFAN FASHION αποφάσισε να επεκταθεί στο εξωτερικό και σήμερα τα ρούχα της βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες σε όλες τις ηπείρους.

Η διεθνής δραστηριότητα της εταιρείας πλαισιώνεται με συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις όπως η Premium στη Γερμανία με σκοπό τη δημιουργία σταθερών συνεργασιών με αντιπροσώπους και διανομείς. Με ελληνική πάντα υπογραφή, η Stefan δεσμεύεται προς τους καταναλωτές αλλά & προς το περιβάλλον.

Ο κόσμος σας ανήκει, και εμείς υπάρχουμε για να σας κάνουμε να αισθάνεστε πιο όμορφα μέσα σ ‘αυτόν!

Εκτύπωση Εταιρείας

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση