Λεπτομέρειες Αγαπημένου

Σχετικά με την εταιρεία

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία του ΙΕΚ Evabeauty είναι απόλυτα φοιτητοκεντρική και στηρίζεται σε 3 θεμελιώδεις και αδιαπραγμάτευτες αξίες:

Εξειδίκευση. Πρωτοπορία. Γνώση.

Εξειδίκευση

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Evabeauty, εδώ και πάνω από 25 χρόνια, θέσαμε ως πρώτη μας προτεραιότητα την εξειδίκευση στις σπουδές ομορφιάς και μόνο. Σήμερα, χάρη σε αυτή την απόφαση, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στις σπουδάστριες και σπουδαστές μας τα πιο εξελιγμένα προγράμματα σπουδών, στους τομείς της Ονυχοπλαστικής, Κομμωτικής, Αισθητικής – Μακιγιάζ και Διαιτολογίας, όχι μόνο σε ελληνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η ομορφιά ήταν, είναι και θα είναι πάντα θέμα ειδικού. Και η Evabeauty είναι απλά ειδική… και μοναδική.

Πρωτοπορία

Στο ΙΕΚ Evabeauty δεν μας αρκεί απλά να διδάσκουμε. Θέλουμε συνεχώς να πρωτοπορούμε, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Κάθε χρόνο ανανεώνουμε την ύλη μας, αφουγκραζόμενοι τις πιο πρόσφατες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της ομορφιάς. Με καινούριες τεχνικές και νέα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, δίνουμε στις σπουδάστριες και σπουδαστές μας το ποιοτικό προβάδισμα που χρειάζονται για να διαπρέψουν στον επαγγελματικό στίβο.

Στις σπουδές ομορφιάς, η Evabeauty είναι σήμερα, εκεί που οι άλλοι θα είναι αύριο.

Γνώση

Στο ΙΕΚ Evabeauty γνωρίζουμε ότι για να εκπαιδεύσουμε τους επαγγελματίες ομορφιάς του αύριο, πρέπει να είμαστε σήμερα, εμείς οι ίδιοι, φορείς της γνώσης. Για αυτό, η διδακτική ομάδα της Evabeauty απαρτίζεται μόνο από καταξιωμένους beauty experts, που συμμετέχουν σε πανεπιστημιακά projects της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης, μετεκπαιδεύονται σε σεμινάρια στο εξωτερικό και διακρίνονται για τον ενθουσιασμό και τη μεταδοτικότητά τους στο μάθημα.

Η Evabeauty μεταλαμπαδεύει στις σπουδάστριες και σπουδαστές τον πλούτο της γνώσης που θα τους επιτρέψει να κάνουν το πάθος τους επάγγελμα.

Εκτύπωση Εταιρείας

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση