Λεπτομέρειες Αγαπημένου

Σχετικά με την εταιρεία
Με βάση την εμπειρία, την αγάπη, το μεράκι για τη φωτογραφία και την εικόνα γενικότερα, η FOTOWAY αποτελεί σήμερα την εγγυημένη επιλογή για την κάλυψη όχι μόνο των καλύτερων στιγμών σας αλλά και όλων των ιδιωτικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων.
Στον κύκλο των συνεργατών μας έχουμε εντάξει άριστους επαγγελματίες που μας επιτρέπει να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες φωτογράφισης σε άριστη ποιότητα, καλύπτοντας και τις πλέον απαιτητικές προσδοκίες του καταναλωτή.
Καλύπτουμε με Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση κάθε εκδήλωση με άμεση παράδοση των φωτογραφιών πριν το τέλος της.Πριν από κάθε εκδήλωση εκτιμούμε τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις σας και δημιουργούμε διαφορετικές, ξεχωριστές ομάδες συνεργατών, εξειδικευμένες για κάθε περίπτωση. Η φωτογράφιση των κοινωνικών εκδηλώσεων καλύπτεται χωριστά από τους Ειδικούς και ενημερωμένους συνεργάτες της FOTOWAY.
Ο Γάμος, η Βάπτιση, το παιδικό πάρτυ, η Επιχειρηματική συγκέντρωση, το Συνέδριο, το Σεμινάριο, η διαφημιστική φωτογράφιση – βιντεοσκόπηση έχουν τους δικούς τους “ανθρώπους”, τους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε και για τους οποίους εγγυούμαστε τόσο για την άψογη συμπεριφορά τους όσο και για το αποτέλεσμα !
Εκτύπωση Εταιρείας

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση