Λεπτομέρειες Αγαπημένου

Σχετικά με την εταιρεία

Από το 1965 σας ξεναγούμε στον παραδοσιακό κόσμο του καλού Ελληνικού παγωτού. Πιστοί στην ποιότητα του παγωτού μας όλα αυτά τα χρόνια, αναζητούμε συνεχώς καινούργιους γευστικούς συνδιασμούς, ώστε να εμπλουτίζουμε την γκάμα μας και νας σας προσφέρουμε συνεχώς, πλούσια ποικιλία γεύσεων.Με την πείρα όλων αυτών των ετών, καταφέραμε να συνδυάσουμε την παράδοση, με τις απαιτήσεις της νέας εποχής, στοχεύοντας στην ικανοποίηση και της πιο υψηλής σας απαίτησης. Με τις παραδοσιακές μας συνταγές και χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά μέσα σε ένα σύγχρονο εργαστηριακό περιβάλλον, είμαστε σε θέση να παράγουμε και να διαθέτουμε μοναδικές γευστικές απολαύσεις. Η σταθερή ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε, είναι η κύρια αιτία της αγάπης και της αποδοχής που έχουν κερδίσει στις καρδιές των πιστών πελατών μας.

Η κατηγορία παραδοσιακό χύμα παγωτό , παρασκευάζεται με την παλιά παραδοσιακή συνταγή. Τα συστατικά του είναι το γάλα , η κρέμα γάλακτος και το ζωικό βούτυρο . Η βασική του διαφορά είναι τα ζωικά λιπαρά που περιέχει, σε σχέση με τα φυτικά λιπαρά, που τα περισσότερα παγωτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο περιέχουν στην σύστασή τους. Επίσης δεν περιέχει χαμηλής διατροφικής αξίας υποπροϊόντα γάλακτος, όπως π.χ. Ορρό Γάλακτος . Τα παγωτά φρούτων που παράγουμε, όπως η Φράουλα και το Βατόμουρο περιέχουν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 25% κατεψυγμένα φρούτα.

Αυτά τα συστατικά είναι που διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και πλούσια γεύση, στα προϊόντα μας. Η ευθύνη και η δέσμευσή μας για διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, μας ακολουθεί σε όλες τα στάδια της παραγωγικής μας διαδικασίας. Εφαρμόζουμε σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας τροφίμων και σας εγγυώμαστε, ότι τα προϊόντα που σας προσφέρουμε, πληρούν όλους τους όρους υγιεινής και ποιότητας.

Ο στόλος των ιδιόκτητων φορτηγών-ψυγείων μας, εξυπηρετεί τον Νομό Θεσσαλονίκης και τους όμορους νομούς. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, υπάρχει για την εξυπηρέτηση σας, Αντιπρόσωπος-Συνεργάτης της εταιρείας μας ανά Νομό. Έτσι διατηρούμε άμεση επαφή μαζί σας, ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα στις απαιτήσεις σας και είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για να αντιμετωπίσουμε από κοινού οποιαδήποτε δυσκολία.

Εκτύπωση Εταιρείας

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση