Λεπτομέρειες Αγαπημένου

Σχετικά με την εταιρεία

Χτισμένο από τη Heidi και τον Νίκο Χατζημιχάλη το 1989, το Atrium Hotel διευθύνεται από την οικογένεια Χατζημιχάλη από την ίδρυσή του με μεγάλη φροντίδα και προσοχή. Όντας αληθινοί οραματιστές με σπουδές στην αρχιτεκτονική, και οι δύο είδαν μεγάλη υπόσχεση στο οικόπεδο που αργότερα έγινε το Atrium Hotel.

Εμπνευσμένο από την όμορφη φύση του νησιού, σχεδιάστηκε από τους ιδιοκτήτες με χώρο για να ζει και να αναπνέει ο άνθρωπος και καλεί τον κόσμο να ξεφύγει από τη βιασύνη και τη φασαρία της καθημερινής ζωής.

“Εμπνευσμένο από τη φύση …”

Σ’ έναν καταπράσινο, πευκόφυτο λόφο,
το ξενοδοχείο Atrium έχει σχεδιαστεί σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό κάλλος και
με σεβασμό στα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία της Σκιάθου.

Βρίσκεται σε ιδανική αμφιθεατρική τοποθεσία, σ’ έναν πευκόφυτο λόφο πάνω από την
υπέροχη αμμώδη παραλία Αγία Παρασκευή στην περιοχή του Πλατανιά
και προσφέρει μαγευτική πανοραμική θέα στη θάλασσα απ’ όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Είναι ένα αρχιτεκτονικό στολίδι στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Σποράδων που συνδυάζει τέλεια την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις και τάσεις. Η μοναστική του αισθητική είναι πραγματικά ξεχωριστή. Χτίστηκε γύρω από τη φύση και όχι το αντίστροφο, με ανοιχτούς χώρους, τοπικά υλικά, μοναδικές αντίκες και μια χαλαρωτική παλέτα χρωμάτων.

Χαρακτηρίζεται από ζεστή φιλοξενία, προσοχή στη λεπτομέρεια και προσωπικές πινελιές, ενώ μία διαμονή στο Atrium θα αφήσει τους επισκέπτες να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Οι ιδιοκτήτες, η Χάιντι και ο Νίκος είναι δημιουργικοί και επικοινωνιακοί άνθρωποι με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και την ικανότητα να καλλιεργούν προσωπικές σχέσεις με τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Εκτύπωση Εταιρείας

Job Quick Search

Cart

Καλάθι

Κοινοποίηση